4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Uh! Odakle da počnem? Sve tri revije su održane u prelepoj balskoj dvorani Doma garde, za prvu reviju smo imali takozvana vip mesta, i zbog toga su slike tako dobre! 🙂 Bilo je simpatično, po mom mišljenju više događaj za sajam knjiga, jer mode skoro da nije ni bilo, ali  je to naravno  moje  mišljenje! Može da prođe kao zabavno!
Poznate ličnosti su pokušavale  da što bolje i vernije prikažu knjige naših pisaca, svako od njih je prošetao pistom, dok je pisac tog dela koji se predstavlja čitao njemu zanimljivi odlomak! Da me neko pita, da li sam zapamtila nešto…hm….možda  kada je Ružica Sokić čitala deo koji je posvećen njenoj majci.
Početak druge revije, obeležilo je što je Aleksandra M. proletela dvoranom, sa svojim telohraniteljima i kada je shvatila da je neko drugi na njenom mestu, odmah odjurila u nepoznatom pravcu ( verovatno u neki skromni dom)! U prvom redu je bilo dosta poznatih ličnosti, koji poštuju, cene, kupuju SP odeću,bla, bla, bla,  bilo je tu od svih brendova po malo LV, Chanel , Hermes, što se može i videti na slikama….uh… Sama revija mi se ni malo nije dopala, po neka dobra kožna jakna, jedne pantalone i to je to! Pamuk, čipka, bukle, koža, krzno, saten, saten, saten…..ranije kolekcije su mi se više sviđale! I naravno revija je morala da kasni!
Mislim da ni ne znam kada je počela treća, ali daleko od predviđenog vremena, i pošto skoro nikoga nije zanimalo od estradnih ličnosti da ostane i isprati mlade kreatore, dobila sam mesto za prvi red! 🙂 Jeee…samo nigde kamere da to i zabeležim! 🙂 Revija Dragane Došen mi se nije svidela, bilo je takođe dosta satena, sa nekim čudnim performansom, devojke su nosile padajuće/klimajuće štikle ( svaka im čast kako su to izdržale) ali sve u svemu ličilo je barem na reviju, a ne na zabavu za masu! Sanda Simona Janković me je oduševila sa nekoliko komada, odlični sakoi/jakne, i par haljina ulepšalo je veče! Vredelo je ostati do samoga kraja!
Da li vidite još nekoga u publici?!

Autor: Vanja Milićević

Fotograf: Olja Stevanović


Editors choice