Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Jade Jagger

Jade Jagger

jj2 Jade Jagger

Jade Sheena Jezebel Jagger rođena je 21.10.1971. u Parizu, kao jedino dete koje su Mik Džeger (Mick Jagger) i Bjanka (Bianca) dobili tokom braka koji je trajao sedam godina, a završio se zbog Mikovog neverstva i veze sa Džeri Hol (Jerry Hall). Egzotična lepotica čiju pojavu određuje mešavina engleskih i nikaragvanskih gena danas je poznata kreatorka nakita i nekadašnji model. I danas povremeno učestvuje u modnim kampanjama, kao što je ona za Debenhams, u kojoj je, na pragu 40. godine života reklamirala seksi donji veš!

Detinjstvo je provela u prestižnom londonskom Čelsiju, a nakon razvoda svojih roditelja, seli se sa majkom na Menhetn, gde ju je, zbog Bjankinih brojnih “društvenih obaveza” (žurki, izlazaka, promocija, itd.), često u svom studiju čuvao Endi Vorhol (Andy Warhol).

Nakon takvog “obdaništa”, pomislili biste da je Džejd morala postati problematična tinejdžerka bez drugih interesovanja osim trošenja novca na krpice i drogu, ali je ova prelepa mlada žena iskoristila svoje umetničko i kreativno nasleđe i integrisala ga u jedinstveni lifestyle koncept koji je nazvala Jezebel i u okviru kog se bavi modnim, industrijskim i dizajnom nakita i enterijera. Najpoznatiji projekti svakako su redizajn bočice kultnog parfema Shalimar i saradnja sa Belvedere votkom, čiji je rezultat luksuzni bodež Jagger Dagger optočen dragim kamenjem i namenjen kolekcionarima.

Poznata je po svom specifičnom boho glam imidžu, i očima koje su u skladu s njenim neobičnim imenom (Jade- eng. žad). Bliska je prijateljica Kejt Mos (Kate Moss) i Lili Alen (Lily Allen). Iz devetogodišnje vanbračne veze sa kolegom sa fakulteta ima dve ćerke, i donedavno je bila u sedam godina dugoj vezi sa DJ Denom Vilijamsom (DJ Dan Williams), tokom koje je, navodno, dve godine održavala i paralelnu aferu sa pevačem i producentom Farelom Vilijamsom (Pharell Williams). Verovatno ih je obojicu oslovljavala samo prezimenom?  Živi na relaciji Njujork – London – Ibica i često pravi žurke za svoje prijatelje, na kojima sama sprema hranu, prema receptima koje će uključiti u knjigu koja je u pripremi. Džejd je osoba očarana specifičnom estetikom, koju unosi u svaki od poslova kojima se bavi i uspešno je prodaje kao jedinstveni brendirani životni stil.


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice