Odmaralište “Jade Mountain” predstavlja spoj ekskluzive i hedonizma, smešteno na prelepom ostrvu Sveta Lucija. Romantičan i magični raj sa pogledom na Karipsko more, ovo odmaralište  se nalazi na jednoj od najlepših lokacija na zemlji. Kompleks od 24 apartmana, u kome su svaka spavaća soba i dnevni prostor spojeni sa bazenom čineći plutajuću platformu, zamisao je arhitekte Nika Troubetskoja (Nick Troubetzkoy). Ovde ćete doživeti najlepši zalazak sunca, okruženi egzotičnom lepotom Karipskog mora i prirodnim rezervatom egzotičnih ptica, tropskim drvećem i šumom divljih orhideja.

Želite li pravi odmor, rasterećeni od svakodnevnice, brzog života i stresa, onda svakako treba da posetite ovo mesto. U okviru ovog luksuznog i očaravajućeg odmarališta postoji klub centar, u kome se možete osvežiti nekim egzotičnim pićem, a za one koji bi aktivnije proveli vreme u njemu, postoji i bazen. Ono što još krasi ovaj raj su i dve peščane plaže, koralni greben za ronjenje, botanička bašta i u svetu poznati “sumporni vodopadi”. New York Times je plažu ovog luksuznog kompleksa uvrstio među šest najlepših karipskih plaža, što dovoljno govori o lepoti ovog zemaljskog raja.

Jade Mountain exterior daytime big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Zadivljujuća lepota

Jade Mountain signature big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Ko ne bi poželeo ovakav odmor

Jade Mountain open air bedroom mountain sea view big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Sve je podređeno uživanju

Jade Mountain open air bedroom mountain view big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Zadivljujući ambijent koji pruža potpuni užitak

Jade Mountain open air bedroom private pool big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Svaki apartman je pažljivo osmišljen

Jade Mountain walkway big Jade Mountain: Ekskluziva sa pet zvezdica

Prelepe terase kao iz bajke stvorene su za uživanje


Nataša Mitić je diplomirani pravnik, autorka bloga Nataly’s Glamour amour. Voli modu, Italiju, proleće i fado pevačicu Marizu. Inspirisana dobrom fotografijom i knjigama, veruje u horoskop, i kao i svaki jarac vrlo je ambiciozna i uporna u smišljanju i realizovanju svojih životnih ciljeva.

Comments