Lindex predstavlja svoju kolekciju za leto 2017. sa novim kombincijama boja, zanimljivim printovima i ženstvenim detaljima.

Kolekcija je predstavljena kroz tri “teme” . Namenjena je svim samosvesnim ženama, prilagođena različitim modnim stilovima i toplim letnjim danima.

Odevni komadi iz “Tropical” kolekcije inspirisani su Kubom, letnjim raspoloženjem, jarkim bojama i “tropskim” printovima. Upadljiv nakit, kupaći kostimi, majice sa otvorenim ramenima i cvetnim dezenima, lepršave haljine, aksesoari za plazu – kolekcija koja je nova, interesantna i pruža mnogo mogućnosti za kombinovanje.

“Botanical garden” kolekciju čine odevni komadi nežnijih, pastelnih tonova, sa romantičnim detaljima. Lepršave suknje, pantalone širokih krojeva, romantični karneri i cvetni dezeni, materijali koji su prilagođeni letnjim temperaturama.

Lindex je pripremio i nešto klasičnije krojeve u okviru “Holly&White” kolekcije. Klasične pantalone, suknje, haljine ravnijeg kroja, u nešto tamnijoj paleti boja, sa dominantnim prugastim dezenom koji nikada ne izlazi iz mode.

Lindex foto 1 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex foto 2 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex foto 3 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex foto 4 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex foto 5 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta!

Različitost u odnosu na druge, glavna je karakteristika nove letnje kampanje. Svaka žena u Lindex kolekciji može pronaći neki odevne komade za sebe, bez obzira na stil ili tip građe.

Dragana Kosjerina foto Bojan Vasiljevic Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Ivana Peters Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex dame Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex decija kolekcija Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta! Lindex radnja foto 1 Jarke boje i interesantni printovi su must have ovog leta!
Comments