5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

1/2

Kolekcija za jesen 2018. koju je kreator predstavio na Nedelji mode u Njujorku, bila je poslednja Gallery Collection koju je Jason Wu uradio kao predstavnik BOSS brenda. Dizajner se HUGO BOSS timu pridružio 2013.godine i njegov jedinstven i prepoznatljiv stil je u velikoj meri odredio žensku modu ove kuće i pravac kojim će se kretati.

016 BOSS W Gallery FW18 Backstage Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

“Pet godina provedenih u BOSS-u su bile i više nego uzbudljive i izazovne za mene” rekao je Wu u svom saopštenju nakon revije. “Posebno sam zahvalan celom BOSS Womenswear timu na njihovoj predanosti, strasti, posvećenosti i neverovatnih eventovima i revijama koje smo zajedno odradili kao tim. Ipak, sada je došlo vreme da dalje nastavim sam i u potpunosti se posvetim mom brendu.”

Look 09 BOSS WFW18 E2I4345 1 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear 002 BOSS W Gallery FW18 Backstage 1 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

Poslednja kolekcija koju je uradio za BOSS Womenswear Collection prikazana je u Njujorku i zaista je zaslužno pozdravna. Promišljena i zrela kolekcija za koju je Wu pronašao inspiraciju u minimalističkim radovima umetnika Roberta Morrisa, a  forma, struktura kroja, ključna komponenta upisana u BOSS DNK je ostala u fokusu.

018 BOSS W Gallery FW18 Backstage Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear Look 16 BOSS WFW18 E2I4708 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

Editors choice