Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

1/2

Kolekcija za jesen 2018. koju je kreator predstavio na Nedelji mode u Njujorku, bila je poslednja Gallery Collection koju je Jason Wu uradio kao predstavnik BOSS brenda. Dizajner se HUGO BOSS timu pridružio 2013.godine i njegov jedinstven i prepoznatljiv stil je u velikoj meri odredio žensku modu ove kuće i pravac kojim će se kretati.

016 BOSS W Gallery FW18 Backstage Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

“Pet godina provedenih u BOSS-u su bile i više nego uzbudljive i izazovne za mene” rekao je Wu u svom saopštenju nakon revije. “Posebno sam zahvalan celom BOSS Womenswear timu na njihovoj predanosti, strasti, posvećenosti i neverovatnih eventovima i revijama koje smo zajedno odradili kao tim. Ipak, sada je došlo vreme da dalje nastavim sam i u potpunosti se posvetim mom brendu.”

Look 09 BOSS WFW18 E2I4345 1 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear 002 BOSS W Gallery FW18 Backstage 1 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

Poslednja kolekcija koju je uradio za BOSS Womenswear Collection prikazana je u Njujorku i zaista je zaslužno pozdravna. Promišljena i zrela kolekcija za koju je Wu pronašao inspiraciju u minimalističkim radovima umetnika Roberta Morrisa, a  forma, struktura kroja, ključna komponenta upisana u BOSS DNK je ostala u fokusu.

018 BOSS W Gallery FW18 Backstage Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear Look 16 BOSS WFW18 E2I4708 Jason Wu napušta mesto umetničkog direktora za BOSS Womenswear

Editors choice