Ćao, ja sam Tifani. Imam sedamnaest godina i šatro idem u školu. Prva dva časa pijem kafu sa drugaricama, a poslednja dva isto propuštam jer me pokupi dečko kad se vraća sa posla. On ima neku firmu za… nešto, neki marketing, nebitno. Stariji je od mene mnogo i mojima se ne bi dopao, ali ko njih šta pita.

Meni je kul sa njim. Kupuje mi krpice, šminku, a juče sam dobila i novi telefon. Nije romantičan nešto preterano i neće da me upozna sa društvom, ali meni je tako bolje. Šta kao treba da se držimo za ruke i ližemo na autobuskoj stanici? Svašta, to je tako seljački i rezervisano za jadnike.

Sa njim se zna. Dođe po mene u ulicu pored, da me komšije ne bi videle, logično. Sednem u njegov džip, poljubim ga, malo se spustim – njemu se to sviđa, a mene niko ne vidi, zatamnjena su stakla pobogu. Onda odemo u hotel. Tako je najčešće. Nekada stanemo u neku šumu ili tako nešto.

Malo je grub, ali ja to volim. Ne kao da me bije, jebo te… Dobro jednom mi je udario šamar, ali zaslužila sam! Pitala sam ga da li je oženjen pošto nikada nismo spavali u njegovoj kući. Ispala sam glupa klinka i nesigurna jadnica u njegovim očima. Zaslužila sam šamar!

A i tada kad me je udario nije bio svoj. Povukao je par linija sa mojih leđa i stomaka i meni je to bilo užasno seksi. A i odvalio me je posle, pet sati nismo stali. Tako da nisam mislila da u tome ima išta loše. Čak sam i ja razmišljala da probam, ali nisam, jer sam sutradan imala kontrolni iz fizike. Znala sam da ako dobijem još jednog keca, moji će me ubiti.

Nikada me ne gleda u oči u toku seksa. Obično me baci na haubu ili tresne uza zid, digne mi haljinu i jako vuče za kosu. Zove me kurvo, droljo mala i govori šta će mi raditi, psuje, kune me. Ali kapiram da je to neki njegov fazon, na to se loži i šta sad.

Orgazam glumim. Drugarica mi je rekla da, ako sam već nesposobna da svršim, ne smem da dovedem u pitanje njegovo umeće mrtvačkim ćutanjem, nepomeranjem i smaranjem u krevetu. Tako da me je naučila kad i kako da glumim da mi je vrhunski i očigledno sam dobra, jer nije provalio.

Mislim, možda me osuđujete sad, ali, ako je tako, onda ste jadni i ne znate koliko ja ustvari lepo živim. Pijem kafu u Silikonskoj dolini, nosim torbicu Prada koja je, by the way, prava, a ne fejk. Ručam u najboljim restoranima, a u smrdljivi autobus nisam ušla poslednjih godinu dana. Svaki mučenik iz škole želeo bi da bude sa mnom, a svaka mučenica da bude ja.

Realno, zadajem! A ne kao faking jebena jadnica Stefani. Na fejsu joj bleji kao alternativno ime “Nafurana mala“. Znači pjuk! Kosa joj je spaljena, garderoba sa motivom leopardovog skoka, original iz Kine, obavezno broj manja. One sise mlekulje kad zbudži istripuje da je mnogo zajebana.

Ne seća se kako se prošle godine u klubu pipkala na sred podijuma sa Šomijem. Onda ju je izveo napolje, a kad se vratila, elegantno je otresla rukom ostatke Šomijeve semene tečnosti sa face. Fuj,a? A nije fuj to što je posle pet minuta, kada se Šomi vratio, raširila noge i naočigled prisutnih se heftala nasred kluba. Ne verujete? Pa ima slika na Šomijevom profilu. Naravno da nije tagovana, Nafurana mala se sad ipak ne ponosi tim stvarima.

Dečko joj je neki nazovi fudbaler, liga Š, fazon . Vozi je na nekom nabudženom Tomosu, sa malo lepšom maskom dok joj tigraste tange sevaju po celom gradu.

Izlaze na pljeskavicu. O da, pljeskavicu… A ona se uredno našminka pre tog “izlaska“, pa makar bila i na bazenu, na noćnom kupanju! Na hlorisanu kožu, žena fudbalera u pokušaju, trpa pet slojeva pudera, a onda odlazi na pljeku.

I hoćete da kažete da je to bolji život? Neka hvala. Radije ću svoje lepe noge u skupim cipelama šetati od džipa do hotelske sobe, piti šampanjac i jesti karpaćo ili kako se već zove ono sirovo meso, a nije suši. Ne to je riba, čekaj. Nebitno uostalom, mislim da se kaže karpaćo, ali znam da je preukusno!

Mislite šta hoćete, ali svesni ste da mi makar malo svi vi zavidite. Ja znam zašto sve ovo radim. Jednog dana kada budem bila diva i zapalila iz ove glupe zemlje sa milijarderom mahaću vam sa jahte. Ako je cena za sve to malo lošeg seksa, meni je to ok. Koje je vaše opravdanje za vaš masni i seljački kres i vaše bezbojne prostačke živote?


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog u maloj bez mleka. Smeje se kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dajte joj da priča.

Comments