Imate slobodan dan i, šta ćete da radite? Ukoliko nemate ideju, šta kažete na to da odete na izlet van grada? Jer, kada ste poslednji put jednostavno seli u auto i krenuli?

S obzirom na to da da je proleće, dani su lepi i topli, predlažemo vam da se provozate do Inđije gde je smešten jedini pravi outlet centar u našoj zemlji. Nije daleko od grada, biće vam potrebno oko 30 minuta vožnje iz Beograda i Novog Sada, ali bez obzira na to što je tako blizu i što je “naš”, šetajući ovim Fashion Parkom imaćete osećaj kao da se nalazite u nekom od najvećih i najpoznatijih outlet centara svetskih metropola! Više ne morate da maštate o tome da posetite Parndorf ili Palmanovu kako biste osvežili svoj garderober kvalitetnom odećom koja je pritom na popustu! Sve što vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu – u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Obilazeći omiljene radnje, pratiće vas prijatna muzika, a svakog trenutka možete se odmoriti i sesti na obližnju klupu kako biste uživali u prelepom danu.

000 6895 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku! 000 7083 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku!

Osim toga što ovaj outlet centar nudi sve na jednom mestu, svakako je prednost njegovih radnji u tome što su cene fantastične – odlični odevni komadi vas čekaju po cenama čak 70% nižim od regularnih, a to nećete pronaći nigde u gradu! Izbor proizvoda je zaista ogroman, a na vama je samo da odlučite – da li ste pre za AIR Force ili za Air Max Nike patike? Replay ili Diesel farmerke? Liu Jo ili Guess haljinu?

Verujte, predstoji vam prava modna avantura, jer su nove kolekcije već pristigle, a cene nikada nisu bile niže! Čekaju vas omiljeni brendovi – Nike, Adidas, Replay, Tommy Hilfiger, Timberland, Diesel, Scotch&Soda, Levis, Hugo Boss, XYZ Outlet, Lacoste, Guess, Ray Ban i mnogi drugi!

000 7029 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku!

Koliko god uživali, kupovina ume da umori. Tako da, dok pravite pauzu, obavezno posetite restoran Giardino, a kuvar će specijalno za vas pripremiti vrhunske specijalitete koji će zadovoljiti sve vaše želje i ispuniti sva očekivanja.

000 5747 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku! 000 5710 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku! 000 5728 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku!

Ne zaboravite, radno vreme Fashion Park Outlet Centra Inđija je od 10h do 21h.

000 7095 Jedan SAVRŠENI dan u Fashion Parku!
Comments