Slušaj, sestro, ako te lik spase od zmaja, udaj se za njega.

Ne, igračke ti ne ožive onog trenutka kad izađeš iz sobe. I, izvini, ali i da izgledaš kao Žizel Bundšen (Gisele Bundchen) životinje iz šume ti neće pomoći da raspremiš stan i spremiš se za bal.

Dizni (Disney) filmići nas lažu ceo život! A u stvarnom svetu ne postoje bajke. (Osim Kejt Midlton (Kate Middleton). Ona je jedna jedina). Ne da ne uživamo u ovim filmovima (ili da i dalje ne pevušimo sa Arijel i Belom, khm). Ali, do đavola, Dizni nam je dao tako visoke nade kada se radi o zaljubljivanju i srodnim dušama. Nije fer! Evo 11 stvari koje mislim da su zaslužne što nam je ceo dejting svet skroz zeznut!

1. Ljubav na prvi pogled je apsolutno normalna stvar koja se dešava svakodnevno. I stalno.

2. Neposlušnost pred roditeljima da bismo se izvukle napolje i videle se sa nekim likom sigurno će se završiti tako što ćemo se, 100 odsto, udati za tog lika.

slika1 zver Jedanaest laži koje mi je Disney rekao o ljubavi

Zverstvo je, naravno, šarmantno

3. Svaka devojka treba da sanja o poljupcu stranca koji će biti ključ njene sreće, koji će prekinuti dotadašnju tugu… ili mamurluk.

4. Zverstvo znači da ćemo pronaći srodnu dušu – i da, pritom, nećemo biti uhapšeni.

5. Naći ćeš Pravog istog trenutka kada se baciš u dejting svet. I, naravno, vas dvoje ćete živeti srećno do kraja života.

Comments