Kada u proleće sve procveta i zasija zašto ne biste i vi sijale u svojim novim prolećnim kombinacijama. Kombinacije koje su sastavljene od jednostavnih odevnih komada a zanimljivog su dizajna, sasvim su dovoljne kako biste izgledale šik i moderno.

Nekada kada se mnogo više trudite da izgledate lepo ali ne previše elegantno upravo odete u krajnost i dobijete autfit sa mnogo više detalja, nepotrebnih ukrasa i promašenih kombinacija. Zato ne trudite se previše dok sparujete stvari već pokušajte da se fokusirate na dva osnovna komada, a odatle neka jedan bude onaj koji bar malo više pažnje privlači, tj. koji vodi celu modnu priču.

994 Jednostavne a ŠIK modne kombinacije za ovo proleće

Nekoliko jednostavnih a šik kombinacija smo pripremili za vas a koje bi mogle da vas inspirišu ovog proleća.

Pokažite svoja ramena

Majice i bluze koje se spuštaju preko ramena odličan su odevni komad koji može i najjednostavniju kombinaciju da podigne na viši nivo. Sa toplijim danima poželjno je da pokažete i malo kože, a ovakav komad majice je odličan primer za to. Ukoliko niste sigurni u sebe da već obučete kraće suknje ili majice sa dekolteom, uvek možete otkriti ramena. Ovaj deo tela vek izgleda izazovno pa čak i ako ste tokom zime dobili koje kilo. Kako biste napravile odličan balans između gornjeg i donjeg dela, najbolje je da uz ovakvu majicu obučete “konzervativniji” komad kao što su pantalone ili suknje srednje dužine.

1112 Jednostavne a ŠIK modne kombinacije za ovo proleće 2211 Jednostavne a ŠIK modne kombinacije za ovo proleće 554 Jednostavne a ŠIK modne kombinacije za ovo proleće
Comments