Postoje trendovi koji su nam vrlo dragi i kojih se teškom mukom odričemo. Iscepani džins, recimo, nikako ne želimo da odložimo u garderober ovog proleća, ma koliko da su neki drugi džins trendovi sada aktuelni!

Eto, čak je i nama ponekad potrebna pomoć prijatelja koji će nas usmeriti na „pravi put“ i dati nam podršku da napravimo taj hrabri korak i probamo nešto novo.

Baš zbog toga što je zima na izmaku i proleće „samo što nije“, pravi je trenutak da se pozdravimo sa starim i oberučke prigrlimo novo. Bilo da se radi o mantilu koji će ceo autfit učiniti zanimljivijim ili o cipelama koje su drugačijeg fazona od onih koje uobičajeno nosiš, nekoliko brzih i jednostavnih izmena ključnih komada u tvom garderoberu, mogu napraviti veliku razliku i učiniti da budeš „nova žena“ ovog proleća.

3 1 Jednostavne izmene tvog prolećnog garderobera koje treba da napraviš što pre

Evo kako da i zvanično unaprediš svoj orman pred novu sezonu!

Izbaci: Kožnu jaknu

Zameni je sa: Mantilom zanimljivog printa

Znamo da je klasična, crna kožna jakna nešto što će uvek biti deo naših života i nikako ne predlažemo da je se odrekneš za sva vremena! Ali ovog proleća naglasak je na nežnim bojama, romantičnom stilu i “slobodnim” krojevima, a mantili su savršeni komadi koji nas mogu prevesti iz teških kaputa i jakni u te laganije forme.

2 1 Jednostavne izmene tvog prolećnog garderobera koje treba da napraviš što pre

Ovaj Max&Co mantil zanimljivog printa će se savršeno slagati uz sve što ćeš već nostiti ovog proleća!

Izbaci: Klasične bele patike

Zameni ih sa:  Zlatnim metalik patikama

Dugo smo nosili snežno bele patike i vreme je za promenu! Ostavi bele patike u kutiji do sledećeg proleća, a ove godine ih zameni patikama metalik zlatne boje koje ćeš savršeno upariti sa senkom iste nijanse ili metalik lakom za nokte!

4 1 Jednostavne izmene tvog prolećnog garderobera koje treba da napraviš što pre

Savršene zlatne patike koje su taman nijanse kakve zlatne patike i treba da budu – ne previše žute – su ove Max&Co patike.

Izbaci: Iscepani džins

Zameni ga sa: 3/4 zvoncare

Iscepani džins je imao svoj momenat, ali došao je trenutak da probaš nešto drugačije. Misli u pravcu “deca cveća”  i zvoncare – ali na moderan način, dakle 3/4!

1 1 Jednostavne izmene tvog prolećnog garderobera koje treba da napraviš što pre

Mi volimo ovaj Max&Co par!

Izbaci: Glomazne tašne i tobre

Zameni ih sa: Jednostavnom clutch torbu

Zašto bi opterećivala autfit, a i svoja ramena, teškom torbom?! Izaberi laganu clutch torbu u puder roze nijansi koja će savršeno pratiti prolećno raspoloženje!

5 1 Jednostavne izmene tvog prolećnog garderobera koje treba da napraviš što pre

Naš favorit? Ova Max&Co clutch torba koju čak možeš da nosiš i na ramenu!

Ukoliko su ti se dopali ovi predlozi, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu! Sigurni smo da će uz bilo koji od ovih komada tvoj izgled ovog proleća biti na višem nivou!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Total look: Max&Co

Model: Tijana Bakaj

Foto: Vesna Kojić

Stilista: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Comments