Jesi li nekada razmišljala o modernoj ženi, ženi 21. veka koja je spremna da bude na nogama od jutra do večeri, da bude uspešna u svom poslu, da bude uspešna u kući i da ume da igra na svim frontovima?! Kada ugledaš negde takvu ženu sigurno je da će uvek biti lepo obučena, perfektno stilizovana, uvek isfenirana i bar malo našminkana. Ako misliš da si i sama takva, ili možda želiš da budeš baš kao sve te devojke koje trče kroz grad uvek tako da im zavidiš, onda saznaj i koje su njihove navike.

Devojka od stila nema magični štapić, već je samo svesna da joj je potrebna dobra organizacija, zbog čega uveče, pred spavanje osmisli šta će nositi sutra. Tako sebi otkloni presiju koja ume da se stvori u jutarnjim časovima ukoliko ne znaš šta će obući, tako da bi ovo trebalo da bude i deo tvoje svakodnevne rutine.

One sebi uvek daju dovoljno vremena da se spreme, kako uveče za pripremanje garderobe koju će sutra nositi, tako i ujutru kada je potrebno sve to sklopiti u jedan autfit. Zato bez problema i ustane ranije da se spremi i pripremi za svoj dan.

stil 1 Jednostavne stvari koje devojka od stila radi svakog dana
Comments