Kada pomislimo na lepotu, nekako nam je prva asocijacija – osmeh. Jer, zapravo, kada pomislimo na bilo šta lepo, mi se automatski nasmešimo. Evo i sada, dok ovo čitate verovatno vam je nesvesno kroz glavu “prošao” njegov osmeh i vi se sada zaljubljeno “kliberite”. Da, šta bismo mi bez osmeha?!

No, ako zanemarimo lepotu zaljubljenosti i fokusiramo se samo na osmeh, shvatićemo da nas on tako ulepšava! Odmah nekako zračimo pozitivnom energijom, lepim raspoloženjem i samim tim smo atraktivnije i privlačnije.  Tako da, smejte se, smejte i samo se smejte! A šta je važno za savršeni osmeh? Pa, savršeni zubi.

Sada je vaš osmeh verovatno nestao jer ste se setili da su vam zubi “ružni i žuti”. Izbeljivanje zuba vam se čini kao “viša” matematika, naročito ako uzmete u obzir sve one silne paste za zube i sredstva za izbeljivanje koja ste koristili, a nisu imala nikakav efekat. Prirodni načini za izbeljivanje zuba? Ma da, kako da ne. Ipak, pre nego što odbacite mogućnost da će vam bilo šta prirodno pomoći u nameri da imate savršene, bele zube, isprobajte ova tri jednostavna, a sasvim prirodna načina za izbeljivanje zuba i iznenadite se rezultatima!

izbeljivanje zuba 2 Jednostavni načini za PRIRODNO izbeljivanje zuba

Belji zubi uz pomoć jagoda

Nekoliko jagoda operite, očistite i zgnječite tako da od njih napravite pire. Smesu zatim četkicom za zube nanesite na zube i ostavite da odstoji 3 do 4 minuta. Naravno, potrudite se da odolite ovim slatkim voćkama i ne pojedete ih odmah! Nakon isteka vremena delovanja “maske”, zube regularno operite najobičnijom pastom za zube kao i uvek. S obzirom na to da je reč o prirodnom receptu za izbeljivanje, ne postoji ograničenje koliko često možete da primenjujete ovaj recept. Vitamin C kojim su jagode bogate doprineće razgradnji naslaga na zubima koje im daju žućkastu boju.

Comments