Čim smo dovoljno odrasle da počnemo da se interesujemo za modu, učili su nas da je manje više, da se oblačimo jednostavno i svedeno, sa stilom, a ako želimo da se istaknemo da to učinimo uz pomoć nekog “statement” aksesoara. Nikakav problem, samo, taj minimalistički stil ponekad ume da bude tako dosadan i bezličan da se često zapitamo da li su nas sve vreme pogrešno učili?! Ali, nisu. U tom minimalističkom stilu definitivno postoji “x faktor” jer inače, kako bi drugačije ovaj modni trend opstajao toliko dugo? Tako da, mi i dalje glasamo za baš takav stil oblačenja, a ukoliko brineš da ne izgledaš previše “obično”, evo kako ga možeš unaprediti.

Klasično, u trendu

Minimalizam ne trpi previše detalja tako da treba da budeš obazriva kada je odevanje u ovom stilu u pitanju. Ipak, kako ne bi izgledala dosadno, svoje klasične, vanvremenske komade ukombinuj sa nekim takođe klasičnim komadom ali koji u sebi ima nešto zanimljivo, što odskače. Kao što smo već napomenuli – spoj svedenog autfita i “wow” aksesoara.

minimalizam 1 Jednostavni saveti da se obučeš minimalistički, a da ipak izgledaš wow

Različiti materijali

Svedenost u bojama, svedenost u formama i siluetama, svedenost čak i u detaljima, ali smelost u odabiru i kombinovanju materijala. Tamni džins ponesi uz jednostavnu, jednobojnu majicu i klasični sako, a sve zaokruži kvalitetnom, a opet (naravno) minimalističkom tašnicom.

minimalizam 2 Jednostavni saveti da se obučeš minimalistički, a da ipak izgledaš wow
Comments