Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

2/3

Ipak, u mom slučaju, nije baš svaki suvi šampon dobro odradio “posao”. Lično sam najviše zadovoljna Batiste suvim šamponima, a iskreno verujem da ćeš i sama u njima pronaći najjednostavnije rešenje za svaki svoj bad hair day, naročito zato što Batiste ima više linija suvih šampona, za baš svaki tip i potrebu koju tvoja kosa ima.

Na primer, budući da je moja kosa prirodno plava, tanka i brzo se prlja, pretpostavljaš da je volumen moj najveći problem. Tada na “scenu” stupa Batiste XXL Volume suvi šampon koji za tili čas oživljava kosu, daje joj savršeni volumen + uklanja višak masnoće! Priznaću ti, uz njega moja kosa izgleda čak i bolje nego kada je sveže oprana!

Osim ovog, Batiste u svojoj kolekciji suvih šampona ima i one namenjene plavušama, brinetama i crnkama što je jako korisna novina u Batiste svetu. Ovi šamponi su namenjeni specijalno devojkama sa svetlom ili tamnom kosom i osim što je čine čistom i osveženom, sadrže i diskretnu boju koja ti može pomoći u tome da neutrališeš izrastak između dva farbanja i ujednačiš pramenove kose. Isprobala sam i Batiste suvi šampon za plavuše i jako sam zadovoljna, dok se moja koleginica “kune” u onaj za brinete!

batiste giveaway 3 Jednostavni trik uz pomoć kojeg će tvoja kosa uvek izgledati savršeno + GIVEAWAY

Editors choice