Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

Ipak, u mom slučaju, nije baš svaki suvi šampon dobro odradio “posao”. Lično sam najviše zadovoljna Batiste suvim šamponima, a iskreno verujem da ćeš i sama u njima pronaći najjednostavnije rešenje za svaki svoj bad hair day, naročito zato što Batiste ima više linija suvih šampona, za baš svaki tip i potrebu koju tvoja kosa ima.

Na primer, budući da je moja kosa prirodno plava, tanka i brzo se prlja, pretpostavljaš da je volumen moj najveći problem. Tada na “scenu” stupa Batiste XXL Volume suvi šampon koji za tili čas oživljava kosu, daje joj savršeni volumen + uklanja višak masnoće! Priznaću ti, uz njega moja kosa izgleda čak i bolje nego kada je sveže oprana!

Osim ovog, Batiste u svojoj kolekciji suvih šampona ima i one namenjene plavušama, brinetama i crnkama što je jako korisna novina u Batiste svetu. Ovi šamponi su namenjeni specijalno devojkama sa svetlom ili tamnom kosom i osim što je čine čistom i osveženom, sadrže i diskretnu boju koja ti može pomoći u tome da neutrališeš izrastak između dva farbanja i ujednačiš pramenove kose. Isprobala sam i Batiste suvi šampon za plavuše i jako sam zadovoljna, dok se moja koleginica “kune” u onaj za brinete!

batiste giveaway 3 Jednostavni trik uz pomoć kojeg će tvoja kosa uvek izgledati savršeno + GIVEAWAY

Editors choice