Iako možda nemamo toliko prilika da se oblačimo otmeno, elegantno, ako naravno izuzmemo poslovne autfite koji često i nisu toliko zavodljivi i ženstveni, nije naodmet prikupiti nekoliko ideja kada nam neka baš takva kombinacija zatreba. Za praznike ili neke svečanije događaje, recimo. Tako da, danas vam predstavljamo neke od najjednostavnijih, a ipak najzavodljivijih kombinacija u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. I naravno, odmah poželeti da ih nosite!

Bluza od zanimljive čipke i asimetrična suknja u boji vina, savršen su spoj čak i sa plavim karminom. Uostalom, kada Olivija Palermo nešto ponese, onda je to “top”, zar ne? Sa druge strane, tu je i lepa Prijanka Čopra u zanimljivoj plavo zelenoj haljini sa printom, nežnog materijala koji podseća na spavaćicu. Savršeno kada želite da se osetite kao prava zavodnica!

kombinacije 1 Jednostavno zavodljive: Elegantne kombinacije u koje ćeš se zaljubiti

Kada nosite jednostavne crne pantalone i salonke, napravite smeo izbor gornjeg dela garderobe u vidu bluze na jedno rame u stilu osamdesetih godina. Baš kao Rouzi Hantington Vajtli. Ili, šta kažete na neobičnu haljinu inspirisanu sakoom? Originalno, “opasno” i sa stavom!

kombinacije 2 Jednostavno zavodljive: Elegantne kombinacije u koje ćeš se zaljubiti
Comments