Stajala je na tačno dogovorenom mestu i strpljivo čekala naš dolazak povodom zakazanog intervjua. Još izdaljine primetili smo da privlači pažnju. Neko, jer je prepoznao glumicu Jelenu Gavrilović, a neko jer joj se prosto divi zbog te nesporne prirodne lepote, gracioznosti i stila kojim pleni.

Čak i u trenucima kada dvorske haljine iz pozorišne predstave zameni kožnom jaknom, pocepanim farmerkama i patikama, ova devojka ostavlja utisak. I to joj se mora priznati.

U prijatnom razgovoru o poslovnim i privatnim planovima i željama nismo mogli da odolimo a da je ne pitamo šta bi to preporučila našim čitateljkama kao must have komade za ovo leto.

Wannabe Reebok 2017 06 05 2 Jelena Gavrilović žena od stila

Uvek sam u pokretu i zato mi je jako važno da se u svemu osećam prijatno i da mi je to što nosim udobno. Ukoliko su ti komadi i lepi onda je to dobitna kombinacija, jer dobijam 2 u 1! Definitivno moj prvi must have izbor je kožna jakna u rokerskom stilu! Bez nje ne mogu da zamislim svoj outfit. Obično biram one tanje modele kako bih mogla da ih nosim i tokom toplijih dana, a kako sezona proleće/leto može da nas zavara svežim jutrima i večerima, sa ovakvom jaknom lako mogu da im doskočim – iskrena je Jelena koja priznaje da ni ona ovog leta nije mogla da odoli trendu pocepanih farmerki!

Wannabe Reebok 2017 06 05 5 Jelena Gavrilović žena od stila

Ovakav model džinsa volim da nosim u nekim ležernijim, street look varijantama, kako uz neke upadljive patike, tako i uz neke elegantne cipele. Obožavam da ih kombinujem sa Reebok Classic Leather Hijacked ili Club C modelom. Zbog svog atraktivnog izgleda lako se mogu kombinovati sa raznim komadima garderobe i u različitim prilikama. Više puta sam imala priliku da uvidim da moj garderober nije potpun bez klasičnog modela crne i bele majice. Veoma su praktične, lako se kombinuju uz sve i to ne samo uz različite komade, već i uz različite stilove. Bela majica je odlična kako za urbana, trendi, pa i elegantnija izdanja, a dobro se “snalazi” i u svim sportskim outfitima. A zna se: bolja letnja kombinacija od džinsa, bele majice i zanimljivih patika ne postoji – savetuje Jelena.

Wannabe Reebok 2017 06 05 6 Jelena Gavrilović žena od stila
Comments