Jelena Rozga, i u kampanji za jesen/zimu 2017, ponosno nosi titulu brand ambasadorke za romantični italijanski brand – Liu Jo. Studio Katran je poslužio kao savršena modna pozornica, a jednostavna pozadina i zanimljiva postolja poslužila su kao idealna kulisa u kojoj poznata Splićanka igra glavnu ulogu. Atraktivne kadrove je ovekovečio poznati fotograf Ivan Pavliš, za prirodni make-up je zaslužan Saša Joković a za savršenu frizuru Zvonimir Franić.

Liu Jo Jelena Rozga FW2017 1 1 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

Liu Jo Jelena Rozga FW2017 2 1 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

 U novoj kolekciji jesen/zima 2017 Jelena Rozga idealno prikazuje srž kampanje kroz izrazitu dostojanstvenost i ženstvenost. Vrcava pop pevačica ponovno se snašla u zavodljivoj igri kontrasta i emocija gde glavnu ulogu imaju samopouzdanje i zavodljivost. Glamuroznost, intrigantnost i raznolikost samo su neki od elemenata koji krase kolekciju. Jelena Rozga  i Liu Jo ponovno vladaju modnom scenom kroz neodoljivi šarm i eleganciju.

 Liu Jo Jelena Rozga FW2017 3 1 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

Liu Jo Jelena Rozga FW2017 4 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

Odabrani modeli iz LIU JO kolekcije za sezonu jesen/zima 2017. možete kupiti u prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Liu Jo Jelena Rozga FW2017 5 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

Liu Jo Jelena Rozga FW2017 6 Jelena Rozga ponovno zasijala u FW17 kampanji za Liu Jo

Comments