Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Leto uveliko traje (ko bi rekao, ovi tmurni oblaci baš i ne odaju takav utisak), a u skladu sa mnogima omiljenim godišnjim dobom, mogli smo da vidimo toliko kul ideja za manikir koje smo isprobavale svaki put kada jednostavno nismo imale šta da radimo. Isprobale smo nokte svih oblika, svih boja, one sasvim minimalističke, kao i one ekstravagantne, a sada nam se sa Instagram profila Kajli Džener smeši možda najveći letnji manikir trend do sada – Jelly Nails!

Jelly Nails je manikir inspirsan kasnim devedesetim, ranim dvehiljaditim, a naziv se ne odnosi na boju ili oblik noktiju već na njihovu transparentnost. Sećaš se “jelly” sandala koje je nosila Lizi Megvajer? E pa ovaj manikir je nešto u tom fazonu. Šaren, veseo, mladalački, a internet (pretežno Instagram) je odlučio – ovaj manikr je savršen za leto!

Nije baš Kajli Džener pokrenula ovaj trend, ali dovoljno je da možemo da vidimo ovakav manikir i na njenom profilu da bi nam bilo jasno da je reč o nečemu zaista velikom. Doduše, Kajli ga nije ni isprobala, već njena drugarica, ali ipak! Ako je ovakav manikir tu negde oko nje i u vezi sa njom, nama je to dovoljan dokaz!

View this post on Instagram

feelin girly 💕

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Editors choice