Jennifer Lopez je sasvim sigurno jedna od zvezda koje imaju najbolja beauty izdanja na crvenom tepihu, ali i inače, bez obzira na to da li govorimo o frizuri, makeup looku ili noktima koji su jednako važni, a nekako uvek zapostavljeni. I iako je na njoj prosto sve fantastično, danas pažnju posvećujemo isključivo njenom manikiru za koji je zadužen Tom Bachik.

Bez obzira na to da li si u potrazi za inspiracijom za svoj sledeći #nailart ili si prosto veliki fan J.Lo, u nastavku otkrij najbolja izdanja koja je pevačica imala do sada.

Beli manikir sa Chanel logotipom izgleda jednostavno, ali na njoj jako efektno, naročito u kombinaciji sa upadljivim prstenjem. Zameni Chanel sa bilo kojim drugim natpisom i eto savršenog letnjeg manikira!

Neon žuti manikir? Zašto da ne! J.Lo je definitivno znala da ga iznese.

Manikir u boji haljine, obezbedio je pevačici nezaboravan beauty look. Zato, kad god sumnjaš, samo odaberi lak za nokte u boji onoga što ćeš nositi i nećeš pogrešiti!

Sjajan manikir za sjajno veče – J.Lo je ovakve nokte imala na dodeli Oskara, a mi bismo ih rado nosili svakog dana!

Verovatno najekstravagantniji manikir koji je pevačica ove godine nosila jeste onaj sa poluvremena Super Bowl-a ukrašen Swarovski kristalima. Šta drugo da kažemo osim – wow!

Kao što možeš da primetiš, pevačica generalno voli jednostavan, elegantan manikir, a baš takav, u nude nijansi, nosila je na dodeli Critics’ Choice Awards.

Iii još malo šljokica! Ali, čak i kada bira gliter, pevačica je i dalje prilično suzdržana i to je ono što nam se najviše dopada.

Comments