Nekad i nekad se desi da dobijemo film sa toliko glupom radnjom da rezultat može biti genijalan. Marry Me izgleda kao jedno od takvih ostvarenja. Ova romantična komedija sa Jennifer Lopez i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama ne zasniva se na meet-cute, već na meet-what?! trenutku. Premisa je toliko apsurdna da film odmah treba da dodate na svoju must-watch listu. Zapravo, toliko je komplikovana da joj je bio potreban trejler od tri i po minuta kako bi gledaoci dobili inicijalnu ideju o čemu se radi (trejleri obično traju dva minuta). Spremni? Polećemo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

Marry Me je priča o latino superzvezdi Kat Valdez koju igra superzvezda Jennifer Lopez, a koja planira da se uda za muzičku superzvezdu Bastiana, kog igra superzvezda Maluma. Ceremoniju planiraju da održe na bini, u toku lajv koncerta i promocije zajedničkog singla Marry Me. ALI – baš pre nego što izađe na scenu Kat saznaje da je Bastian vara! OMG. Totalno rastrojena, Kat zapada u veoma ranjivo emotivno stanje, pa je spremna da dâ šansu bukvalno bilo kome – tako da se “udaje” za random muškarca iz publike jer nosi transaprent s rečima – marry me. Njegovo ime je Charlie, kog, naravno, tumači Owen Wilson. Ako nam ne verujete šta ste upravo pročitali – pogledajte trejler ispod:

Imamo osećaj kao da je Marry Me izašao iz branše romantičnih komedija s početka 2000-ih. Kao da predstavlja miks filmova Maid in Manhattan, The Wedding Planner, The Sweetest Thing i Music & Lyrics. Opisan kao “moderna ljubavna priča o slavi, braku i društvenim mrežama”, treba da napomenemo da je Marry Me i kvazimjuzikl, jer J. Lo i Maluma izvode i set od čak šest originalnih pesama, napisanih baš za soundtrack filma. Pored pomenutih glumaca, pojavljuju se i komičarka Sarah Silverman i John Bradley, kog pamtimo kao Samwella Tarleyja iz planetarno popularne HBO serije Game of Thrones.

Comments