Ovih dana jedna od najvažnijih i najpompeznijih vesti iz sveta muzike zasigurno je dolazak svetske zvezde Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u srpsku prestonicu. Naime, Džej Lo nastupiće 20. novembra u Beogradskoj Areni u sklopu svoje velike turneje “Dance Again”.

Slika 1 JLo Jennifer Lopez u Beogradskoj Areni

Džej Lo priprema događaj za pamćenje

Ovu informaciju u subotu je zvanično potvrdio organizator koncerta Sky Music i tako obradovao fanove širom Balkana. Pevačica svoju veliku turneju “Dance Again” započinje 14. juna u Južnoj Americi. Budući da je koncert u Srbiji jedini na ovom području, očekuje se da će u Beograd pristići fanovi iz svih balkanskih zemalja, a i šire. Iako do koncerta ima još mnogo vremena, pripreme za organizaciju uveliko su počele. Pevačica će u Beograd doputovati zajedno sa velikim brojem saradnika, a dovešće i svog ličnog kuvara koji će se pobrinuti za njenu ishranu tokom boravka u Srbiji. Sudeći po velikim hitovima, sjajnoj energiji, neverovatnoj harizmi i fantastičnim nastupima kakve Dženifer pruža svojoj publici, 20. novembra možemo očekivati spektakl za pamćenje. Beogradskom Arenom odjekivaće hitovi poput “Jenny From The Block”, “Love Don’t Cost A Thing”, “Waiting For Tonight”, “On the Floor”, “Papi”, “Dance Again” i mnogi drugi. Dok sa nestrpljenjem iščekujete ovaj svetski događaj, uživajte u jednom od sjajnih preformansa Dženifer Lopez.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments