Jeremy Allen White će glumiti Brucea Springsteena u biografskom filmu o slavnom muzičaru koji nosi naziv Deliver Me From Nowhere. Očekuje se da će White na jesen otići na snimanje u Nju Džersi, nakon završetka četvrte sezone serije The Bear, čija se treća sezona trenutno snima u Čikagu.

Jeremy Allen White kao Bruce Springsteen – šta znamo o filmu?

Film će biti zasnovan na knjizi Warrena Zanesa iz 2023. godine, koja govori o stvaranju Springsteenovog šestog studijskog albuma Nebraska iz 1982. godine, koji mnogi smatraju njegovim najsirovijim i najličnijim, jer se bavi ličnom depresijom i usponom do svetske slave.

Nebraska je nastala slučajno, u spavaćoj sobi iznajmljene kuće u Nju Džersiju dok su Springsteen i E Street Band snimali pesmu Born in the U.S.A.

Od scenariste i reditelja Scotta Coopera, film označava prvi veliki projekat za producenta Scotta Stubera od kada je napustio mesto predsednika Netflix Films. Springsteen i njegov menadžer Jon Landau su aktivno uključeni produkciju filma, navodi Deadline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Podsećamo, Jeremy je ove godine osvojio svoj drugi Zlatni globus za performans u seriji The Bear. Igraće i sporednu ulogu u filmu You Can’t Win, zasnovanom na memoarima književnika Jacka Blacka iz 1926. godine, koji je smešten u podzemlje beskućnika, puno kriminala.

U međuvremenu, Springsteen i dalje nastupa sa E Street Bandom, i trenutno imaju zakazane koncerte po Severnoj Americi. The Boss je takođe objavio svoj 21. studijski album Only the Strong Survive 2022. godine, i trenutno radi na njegovom drugom delu.

Pročitajte i ovo: Margot Robbie producira film “The Sims”: Evo šta sve znamo

Naslovna fotografija: instagram.com/sweetbabyjamie

Božica Luković

Comments