Jesen sa sobom nosi slojevito odevanje, ali ponekad, kada imamo pregršt mogućnosti da ukombinujemo odeću, izgubimo se i ne znamo da odaberemo idealan spoj garderobe, ili stalno ponavljamo iste autfite.

Kako bi  stare stvari uklopili na novi način, za vas izdvajamo nekoliko jesenjih kombinacija bazičnih komada odeće, koje sigurno već imate u svom garderoberu.

Ponedeljak

kombinezon Jesenja moda za sve dane nedelje

Ponedeljkom se uvek najteže budimo, i najteže nosimo sa činjenicom da je počela još jedna radna nedelja. Ovo nije dan kada imamo volje da predugo razmišljamo o odevnoj kombinaciji, zato je najbolje posegnuti za jednostavnošću. Ukombinujte klasičan mantil, crni kombinezon (izgleda glamurozno, a ne gubite vreme na biranje gornjeg i donjeg dela autfita) i crne salonke.

Utorak

utorak Jesenja moda za sve dane nedelje

Utorkom se već možete poigrati, i poneti, na primer, suknju sa printom i nešto neobičniji kroj cipela.

Sreda

sreda Jesenja moda za sve dane nedelje

Kada ste preživele prva dva dana nedelje, sreda je već nešto optimističniji dan i sa sobom može da nosi i opuštenije komade garderobe – poput farmerki, koje ćete vešto ukombinovati sa potpeticama, košuljom i toplim blejzerom.

Četvrtak

cetvrtak Jesenja moda za sve dane nedelje

Za četvrtak vam predlažemo jednu toplu, a udobnu kombinaciju – jesen je najbolja sezona da ponesete ankle-boots. Sada su moderne one sa debelim potpeticama, a kako biste prigrlile sve jesenje trendove – ukombinujte ih sa kožnim pantalonama i crnom tunikom. Monotoniju crne razbijte dugim i toplim kaputom u boji.

Petak

petak Jesenja moda za sve dane nedelje

U petak napravite mali stilski preokret: Ponesite vašu omiljenu haljinu, ali preko nje obucite topli debeli džemper, i izgledaćete vrlo šik.

Subota

subota Jesenja moda za sve dane nedelje

Subota je pravi dan da očarate svojim uličnim stilom. Odlučite se za iscepane farmerke, kožni mantil i topli uski džemper.

Nedelja

nedelja Jesenja moda za sve dane nedelje

Iako je nedelja, i želite da izgledate casual, to ne znači da ne možete pritom biti i glamurozni – kada uz svoj omiljeni džemper ukombinujete – kožnu suknju.

Jasna Stanić

Comments