Visoka moda, ali i kreacije uličnog stila najčešće su orijentisane na izuzetno mršave modele, i gotovo idealne linije tela. Ipak, mudrim kombinovanjem odevnih predmeta, možete izgledati veoma stilizovano, bez obzira na specifičnost vaše figure.

Kako bismo vam dokazali da je moda predviđena za svaku figuru, predlažemo vam kako da trendi modne komade uklopite uz vašu liniju.

pescani sat Jesenja moda za sve oblike tela

Za devojke sa figurom peščanog sata, najbolje su suknje čija dužina doseže do kolena i komadi koji ističu vaš tanani struk. Uklopite široku strukiranu suknju sa uskom, jednostavnom majicom.

cetvrtasta figura 1 Jesenja moda za sve oblike tela

Devojke “četvrtaste” figure, koje imaju približno jednaku širinu ramena i kukova, i neistaknuti struk, najbolje izgledaju u dubokim krojevima sa obaveznim kaišem koji stavlja akcenat na struk.

kruska Jesenja moda za sve oblike tela

“Kruška” figuru imaju devojke koje imaju jače kukove i noge, a uska ramena i tanak struk. Devojkama ovakve građe najbolje stoje duge suknje i odeća koja ističe njihov struk i ramena.

jabuka Jesenja moda za sve oblike tela

“Jabuka” figuru imaju devojke koje se najčešće goje u predelu stomaka, dok su im noge uglavnom zategnute i mršave. Najbolje rešenje za ovu građu su ravni krojevi, koji ipak ističu i grudi. Malo šira odeća gore, savršeno će se uklopiti sa uskim pantalonama, kratkom suknjom ili šorcom koji ističe glavni atribut ovih devojaka – lepe noge.

Jasna Stanić

Comments