Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid biraju mnoge dame koje žele da njihova koža bude temeljno čista, a da istovremeno izbegnu tradicionalan način skidanja šminke, koji podrazumeva tri preparata: upotrebu losiona za čišćenje lica, tonera i sredstva za uklanjanje šminke oko očiju.

S obzirom da dnevna rutina čišćenja lica podrazumeva temeljno čišćenje i ujutro i uveče, Eucerin® im sada izlazi u susret: od ovog septembra u apotekama duplo veće pakovanje Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 400 ml. Naravno, po povoljnijoj ceni.

Kontrolisane studije upotrebe među ženama starosti od 18 do 75 godina sa osetljivom kožom pokazale su da Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid:

Značajno poboljšava sposobnost kože da apsorbuje kiseonik (koža može da diše).

Poboljšava vlažnost kože. Vlažnost kože se značajno povećava nakon nedelju dana redovne upotrebe.

Pogoduje osetljivoj koži, uključujući i osetljivu kožu oko očiju.

Sve što ste želeli da znate o…

DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnom fluidu:

1) Kome je namenjen?

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan je za sve tipove kože, normalnu i kombinovanu ili suvu.

2) Koje su prednosti ovog preparata u odnosu na tradicionalni način skidanja šminke?

Ovaj osvežavajući rastvor zamenjuje tri preparata – preparat za uklanjanje šminke, gel za pranje i tonik za lice, a nakon upotrebe koža je primetno mekša, elastičnija i spremnija za upijanje preparata za negu.

3) Kako se upotrebljava?

Nanesite na tupfer i nežno pređite preko celog lica, uključujući i predeo oko očiju i dekolte. Ponavljajte sve dok tupfer ne bude čist. Nanesite odgovarajući preparat za negu.

4) Da li je nakon upotrebe potrebno ispiranje vodom?

Ne. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid priprema kožu za upijanje sastojaka koji se nalaze u vašem preparatu za negu.

ECN 16822 69754 DermatoClean Micellar Cleansing Fluid 400ml PS Jesenja nega je nezamisliva bez OVIH beauty proizvoda

5) Šta Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sadrži?

APG kompleks – efikasan i veoma blag kompleks za čišćenje, gliko-glicerol – aktivni sastojak prirodnog porekla koji hidrira i hijaluronsku kiselinu – aktivni sastojak za negu kože sa velikom sposobnošću vezivanja vlage.

6) Koliko često se koristi?

Uveče i ujutro. Uveče da bi koža “disala” i obnovila se tokom noći, ujutro da bi uklonili sebum (masnu supstancu koju koža stvara prirodnim putem kako bi sprečila isušivanje) i pripremili je za upijanje preparata za negu.

7) Da li Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid isušuje kožu?

Naprotiv, redovnom upotrebom povećava hidriranost.

8) Da li je upotreba Eucerin® micelarnog fluida bezbedna za osobe koje koriste kontaktna sočiva?

U slučaju Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida bezbednost za korisnike kontaktnih sočiva je klinički dokazana.

ECN 10 526 DermatOCLEAN PR Jesenja nega je nezamisliva bez OVIH beauty proizvoda

Sumnja da aluminijum kao sastojak preparata za zaštitu od znojenja doprinosi nastanku opasna oboljenja nikada nije dokazana. Ipak, mnogi korisnici osim efikasnosti, kao kriterijum pri odabiru sredstva za zaštitu od znojenja, ističu odsustvo aluminijuma. Novi Eucerin® preparat za zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa izlazi im u susret u pogledu oba zahteva. Pored efikasnosti, Eucerin®Aluminium free Roll-on razrešava vas brige da li efekat “začepljavanja” znojnih žlezda može ugroziti vaše zdravlje.

Eucerin® dezodoransi i antiperspiranti, prvi preparati za zaštitu od znojenja ovog brenda poznatog po dugim i opsežnim istraživanjima, pojavili su se 2015.godine. Pouzdanost i efikasnost Eucerin® antiperspirant Intensive spreja, Eucerin® antiperspirant Strong Roll-Ona i Eucerin® dezodorans Sensitive Roll-ona, klinički je zasnovana,a podnošljivost dokazana čak i kod osoba koje imaju problematičnu ili preosetljivu kožu! Sada, novi preparat iz Eucerin® linije dezodoranasa i antiperspiranta, Eucerin®Aluminium free Roll-on, nasleđuje svojstva Eucerin® Roll-on sensitiv dezodoransa. Tačnije, sadrži formulaciju koja ima pH vrednost ispod 6, ne sadrži parfeme, boje i konzervanse, ali efikasno smanjuje bakterijsku aktivnost kod osoba čija koža ne podnosi dezodoranse.

Aluminium free Roll on Jesenja nega je nezamisliva bez OVIH beauty proizvoda

Info plus: Eucerin®Aluminium free Roll-on pruža pouzdanu i efikasnu zaštitu od razvoja neprijatnih mirisa usled znojenja čitava 24 časa čak i onim osobama koje su do sada bezuspešno pokušavale da pronađu apsolutno efikasno i bez ikakve sumnje bezbedno rešenje od ove neprijatnosti!

ECN 10 501 DermatOCLEAN PR Jesenja nega je nezamisliva bez OVIH beauty proizvoda
Comments