Kako se jesen bliži ono šta sigurno žurimo da uradimo i nosimo što više puta jeste otvorena obuća, papuče, sandale, ravne i sa visokim potpeticama, te uopšte sva letnja obuća. Iako još uvek neće doći hladni i kišni dani, barem se nadamo da je tako, dobro je pripremiti se na vreme, jer što da nas jedno jutro zatekne nespremne i da nas iznenadi?! Zato biramo savršene jesenje autfite, koje možeš da nosiš i tokom dana, na poslu, uveče na nekoj večeri ili u izlasku, a svaki od njih ima jednu zajedničku crtu – savršeno idu uz patike.

Modni blogeri su nam svima i te kako pomogli u tome da se uvede trend nošenja patika uz bilo koji autfit, pa čak i uz haljine koje su predviđene za neke koktele i posebne prilike. Sve što će ti ove jeseni trebati jeste par kvalitetnih farmerki, jednostavna majica, džemper ili tranch mantil, omiljena torba i prve patike koje dograbiš iz svog cipelara. Odličan autfit, udoban i sasvim atraktivan – šta više i možeš da tražiš!

modni trend patike autfit 1 Jesenje kombinacije koje će izgledati savršeno uz tvoje patike modni trend patike autfit 2 Jesenje kombinacije koje će izgledati savršeno uz tvoje patike modni trend patike autfit 3 Jesenje kombinacije koje će izgledati savršeno uz tvoje patike
Comments