Pre nego što internet preplave omiljeni božićni filmovi, na tapetu su nam oni koji su idealni za gledanje tokom ovih jesenjih dana. Postoje filmovi koje uvek možemo iznova da gledamo, a da nam ne dosade. U nastavku teksta pogledajte naše predloge!

About Time

Da li ste i vi nekada poželeli da putujete kroz vreme? I šta biste prvo uradili kada biste imali tu mogućnost? Glavni glumac ovog ljubavnog i naučnofantastičnog filma upravo to i radi. On, putujući kroz vreme traga za ženom svog života, i upoznaje je. Film je zasnovan na zdravim odnosima i veliča one prave vrednosti, kao što su ljubav i porodica. U filmu ima i zdravog humora, koji će vas sigurno nasmejati i oraspoložiti, a čitav film će sigurno ostaviti uticaj na vas.

The Roommate

Ovaj film će vas sigurno navesti da dva puta razmislite prilikom biranja cimera, posebno ako se radi o slučajnom cimeru, koga ni ne poznajete. Vreme je da unesemo malo trilera u ove jesenje dane. Dolaskom u novi grad, Sara upoznaje Rebeku sa kojom postaje cimerka. Ona se brzo suočava sa činjenicom da je njena nova prijateljica neuravnotežena i opsesivna. Dok pokušava da se udalji od nje, ona sve više postaje opsesivna i njeno ponašanje postaje nasilno i izvan kontrole. Ako niste gledali ovaj triler, što pre ga pogledajte, jer je kraj veoma interesantan. Ne zaboravite da stavite kokice u krilo!

Comments