Inovacije u šminkanju ne donose drastične promene, uglavnom su to određeni detalji poput trenutno aktuelnih boja, oblika iscrtavanja ili nijansi senčenja. Akcenat na obrvama je jedan od trendova koji je vrlo prihvaćen i podrazumevano je da svaka devojka ima odgovarajući oblik obrva, koje su diskretno popunjene, uredne i negovane. Međutim, stigao je novi trend koji su prihvatili kako profesionalni šmikeri, tako i najažurnije devojke i to su metalik obrve!

Obrve kao nakit

Ne može upečatljivije od ovoga, zar ne? Zaboravi na minđuše i ogrlice, postaraj se da im obrve postanu adekvatna zamena. Zlatna ili srebrna boja su pun pogodak i definitivno nešto što nikada pre nisi nosila. Usudi se da prihvatiš ovaj makeup izazov, kao što to uvek prvo čine svetske zvezde i postanu primer drugima – tako budi i ti istaknuta u svom okruženju.

Umereno primeni trend

Ukoliko ne voliš previše napadne nijanse i radije nanosiš prirodne, to ne znači da ovaj trend uopšte nije za tebe. Pogledaj kako lepo može da izgleda kada dodaš minimalnu dozu sjaja na već sređene obrve. Dovoljno je da se primeti razlika jer si ubacila nešto novo, ali si izbegla ono što nije po tvom ukusu.

Ledena kraljica

Uklopi obrve, trepavice i kapke metalik plavom bojom, a ako imaš plave oči onda je ovo savršeni predlog za tebe. Odstupi od svakodnevnih, već dosadnih boja. Zasijaj na neki novi način, zaledi svoj pogled.

Comments