Jedna od najpopularnijih britanskih pevačica današnjice Džesi Džej (Jessie J) uskoro će se oprobati u glumačkim vodama. Naime, reč je o filmu u kome će biti prikazan život Pola Potsa (Paul Potts), pobednika prvog serijala takmičenja “Britain’s Got Talent” koji se ikada održao. Publika će moći da uživa u istinitoj, životnoj priči o Polovom putu od menadžera prodavnice mobilnih telefona, do sjajnog operskog pevača. Od poznatih imena, u snimanju će učestvovati i Mekenzi Krok (MacKenzie Crook), zvezda filma “Pirati sa Kariba” (Pirate Of The Caribbean).

Slika 176 Jessie J dobija filmsku ulogu

Jedna od najvećih pop zvezda današnjice – harizmatična Džesi

Džesi će igrati ulogu devojke Polovog najboljeg prijatelja, a kog će glumiti Krok. Ona je, pored neverovatnih vokalnih sposobnosti, veoma talentovana i za glumu, te je to bio i jedan od vodećih razloga zbog kog su upravo nju poželeli u svojoj ekipi. Snimanje ovog  filmskog ostvarenja počeće krajem oktobra, dok datum premijernog objavljivanja još uvek nije poznat.

Pogledajte jedan od prvih javnih nastupa Džesi Džej, kraći performans šoua Dijane Ros (Diana Ross), održan u prostorijama školskog pozorišta.

Izvor fotografije: twitter.com/JessieJ


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments