Ime Džona Mejera (John Mayer) pre dve godine češće smo mogli pročitati u trač-rubrikama, nego u onim koje se bave novostima iz sveta muzike. Veze sa Džesikom Simpson (Jessica Simpson) i Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) umalo su ga koštale karijere, s obzirom na to da je javnost više pažnje obraćala na to koju od njih dve šeta pod rukom, umesto na pesme i note koje su te iste ruke svirale.

JMCD17 John Mayer ima novi album

Omot novog albuma Džona Mejera

Ovih dana tridesetpetogodišnji pevač vraća se na scenu nakon dvogodišnje pauze, objavom albuma “Born and Raised”. Pored profesionalne zrelosti i promene stila iz akustičnog roka u nešto što više naginje ka kantri muzici, Mejer pokazuje i izvesnu ozbiljnost na privatnom planu. Gostujući u emisiji “Ellen” kod Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres), Mejer je izjavio da je u periodu svoje najveće popularnosti, tokom 2009. i 2010. godine, nakratko “izgubio razum”, ali da je naučio iz svojih grešaka, te da ne želi više da se ponaša kao da ima 28 godina četvrtu godinu zaredom. Stoga, ne ostaje nam ništa drugo nego da mu poželimo dobrodošlicu u svet odraslih uz prvi zvaničan singl sa njegovog novog albuma, pesmu “Shadow Days”.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments