Ne znaš gde da otputuješ na zimu? Želiš nešto novo i egzotično, a nemaš vremena da istrazuješ nove destinacije? UŠĆE Shopping Center te vodi na sasvim HOT i COOL putovanja. Svi oni koji se u periodu do 30. oktobra odluče za kupovinu u UŠĆU mogu osvojiti nagradno putovanje u Najrobiju u Keniji ili Laponiju u Finskoj. Pored glavnih nagrada, kupci mogu osvojiti i neku od nedeljnih nagrada, a to su boravak na Kopaoniku, Vrnjačkoj Banji ili na Zlatiboru.

U utorak, 24. oktobra na Centralnom trgu centra učesnike nagradne igre će animirati pop zvezda Sara Jo, dok će na istom mestu u sredu, 25. oktobra sportski komentator Aleksandar Stojanović na svoj prepoznatljiv način sa učesnicima komentarisati potencijalne sportske aktivnosti na ovim egzotičnim destinacijama.

Sara Jo Još sedam dana do izvlačenja Ušće nagradnih putovanja! Aleksandar Stojanovic Još sedam dana do izvlačenja Ušće nagradnih putovanja!

Način prijave i učestvovanja u UŠĆE nagradnoj igri je veoma jednostavan. Sve sto treba da uradite je da u periodu od 02.10. do 30.10. ostvarite kupovinu u iznosu od najmanje 5000 dinara, sa najviše dva računa. Donošenjem računa na obeleženo mesto u UŠĆE Shopping Centru ostvarujete pravo da popunite cep-cep karticu koju ubacujete u obeleženu kutiju u holu. Time ste stekli pravo da učestvujete u izvlačenju glavnih ili neke od nedeljnih nagrada.

Izvlačenje glavnih nagrada je planirano za 30. oktobar, kada će dvoje srećnih dobitnika osvojiti odlazak na safari u Najrobiju u Keniji ili boravak u hotelu od leda u Laponiji u Finskoj.

HOT ili COOL? Mi smo izabrali, na tebe je red.

HOT ili COOL Još sedam dana do izvlačenja Ušće nagradnih putovanja!
Comments