I sami znate koliko je štetno po vašu kožu ako vam šminka ostane na licu tokom cele noći. Zato je važno da uvek očistite lice pre spavanja kako bi vaša koža ostava negovana. Garnier Pure Active gel za čišćenje lica i skidanje šminke, ima dvostruku ulogu. Ovaj gel pročišćava pore i pomaže u sprečavanju nastajanja nesavršenosti, a u isto vreme uklanja sve tragove šminke, čak i vodootporne. Ovim gelom koža lica je očišćena i šminka je uklonjena!

Beauty Favourites Jul 2014 5 July Beauty Favourites

Ukoliko nemate vremena da svakodnevno nanosite mleko za telo, kompanija Nivea smislila je pravo rešenje za vas. In-Shower mleko za negu tela koje se nanosi na vlažnu kožu odmah posle tuširanja. Dovoljno je da ga nanesete i isperete vodom, a vaša koža biće negovana i hidrirana tokom celog dana.

Beauty FavouritesJul 2014 2 July Beauty Favourites

Tokom izlaganja suncu, imunitet organizma dodatno slabi i potrebno je da unesete veće količine vitamina i minerala. Da biste održali svoje imunološko stanje potrebno je da unesete u svoj organizam odgovarajuće količine vitamina A, C i E u adekvatnom odnosu. Vitamin je snažan antioksindans koji štiti kožu od UV zraka, vitamin E izaziva mnoge hemijske reakcije koje poboljšavaju starenje kože, dok  vitamin A poboljšava stanje oštećene kože. Merz Spezial je koktel koji sadrži prirodna ulja semena grožđa i semena lana, bogata omega-3 i omega-6 masnim kiselinama koji su bitni za revitalizaciju kože.

Beauty FavouritesJul 2014 3 July Beauty Favourites

Opekotina nastale kao posledica preteranog izlaganja suncu česta su pojava tokom letnjjih meseci. Iz kompanije Vichy stiže pravo rešenje za vašu kožu. Capital Soleil je balzam koji pomaže ćelijama posle sunčanja formulisan posebno za umirivanje opekotina od sunca i trenutno ublažavanje bola i osećaja vreline. Uz ovaj preparat možete imati idelanu kožu tokom letnjih meseci!

Beauty FavouritesJul 2014 1 July Beauty Favourites

Tokom leta morate misliti i na svoje usne. Iz kompanije Nivea stiže  Labello Repair & Beauty koje pomaže vašim ispucalim usnama i daje im sjaj.  Ovo labelo pružiće adekvatnu hidrataciju vašim usnama i dati im prorodan sjaj.

Beauty FavouritesJul 2014 4 July Beauty Favourites

 

Comments