Recite “ne” isušivanju i “da” osećaju prijatnosti, svežine i blistavoj i ujednačenoj preplanulosti uz novi Vichy nevidljivi hidratantni sprej! Nas je u potpunosti osvojio. Sa ovim proizvodom otvaramo današnji beauty favourites za mesec jun.

Beauty Favourites JUN 4 June Beauty Favourites

Biotherm 2014. godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Masni i lepljivi tragovi sada su prošlost, budući da su Biothermovi stručnjaci razvili našu prvu Dry Touch teksturu koja se na koži ne oseća – nemasna je, a pruža visoku zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj formuli za negu kože.

Beauty Favourites JUN 1 June Beauty Favourites

Nivea Intimo Natural losion za intimnu negu i higijenu. Osećaj prijatnosti na svim delovima tela je ključan da biste se lepše osećali. Nivea Intimo Natural je losion za intimnu negu posebno osmišljen za potrebe intimne zone i sadrži prirodne sastojke kao što su ekstrakt kamilice, bisabolol i mlečna kiselina.

Beauty Favourites JUN 3 June Beauty Favourites

Odmah nakon izlaganja suncu, umirite kožu tela lica i usana Narodnim melemom protiv opekotina, koji prirodnom formulacijom sprečava nastanak ožiljaka i ublažava simptome opekotina (crvenilo, otok, bol).

Beauty Favourites JUN 2 June Beauty Favourites

Spicebomb je nastao iz plamtećeg susreta dvaju akorda kontrastnih tonova. Prvi izaziva neverovatnu zavisnost, stapajući srce usijanih začina – čilija i šafrana – s nadasve muževnim, odmerenijim tonovima kože i duvana i posebnom surovom snagom vetivera. Drugi pak donosi eksplozivne, sveže i oštre note bergamota i grejpfruta, dok hladni začini – elemi i ružičasti biber  – ostavljaju ledeni trag. Ovo je mirisna nota koju mu preporučujemo!

Beauty Favourites JUN 5 June Beauty Favourites
Comments