Pevač, plesač, glumac Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) prema navodima njegovih najbližih saradnika trenutno je okupiran pisanjem novih pesama.

Prema rečima poznatog američkog producenta, Džima Binsa (Jim Beanz), Džastin je prepun ludih ideja iako pesama ima mnogo, očekuje ih dosta rada do izlaska novog albuma na kome svi rade punom parom.

Izjavio je, pored toga, da odmah po povratu u SAD iz Velike Britanije priskače u pomoć Džastinu na realizaciji njegovog novog projekta “Shock Value 3”.

Slika1111 Justin Timberlake pod pritiskom zbog novog albuma?

Ne živi se od stare slave već od nove

Svoj debitantski album, Džastin Timberlejk izadao je 2002. godine i on je prodat u oko 7,000,000 kopija, što zaista predstavlja značajan indikator u karijeri jednog pevača.

Mnogi sumnjaju da će Džastin uspeti da prevaziđe sopstvene uspehe i izbaci još jedan visoko tiražni album sa dosta hitova, ali na pitanje znatiželjnih novinara o navodnom pritisku koji Džastin oseća, njegov producent je odgovorio da to za njega ne predstavlja nikakav problem.

Vreme će pokazati, za koga sreća navija, za Džastinov novi album ili staru slavu ovog pevača, za kojim su mnoge devojčice uzdisale.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Comments