Postoje jutra kada vam se ne ustaje, a još manje šminka za posao. Osećate se lenjo i nemotivisano da se našminkate, ali vam je potrebno bar malo šminke kako biste prekrili nepravilnosti.

Za sve one koji ne vole da se šminkaju ili ih jednostavno mrzi, pogledajte neke od saveta kako da se minimalistički našminkate!

Jutanji Makeup Jutarnji make up: Kako da se našminkaš minimalistički

Koristite BB kreme

Za one koji ne vole jaku i tešku šninku, pravo rešenje je BB krema. Ako vam najviše vremena oduzima čišćenje lica i nanošenje pudera, ova krema je rešenje za vas. Ona ostvaruje sve ove efekte, samo je jednostavno nanesite na lice. Ona će vašem licu dati sjaj i svež izgled.

Bronzer

Nanošenje bronzera može uvek biti drugačije. Ukoliko želite da skratite ovaj proces nanošenja, i brže i jednostavnije stavite bronzer, četkicom ga nanesite samo na jagodice.

Jednostavan smokey eyes

Ujutru sigurno nećete imati želju da nanosite tri nijanse senke na oči kako biste napravili smokey eyes. Postoji način kako da ovo jednostavno uradite. Nanesite braon olovku na gornje ivice oka i onda koristite četkicu za šminku kako biste razmazali olovku. Ovo je jednostavan način kako da napravite smokey eyes ako ste lenji.

Comments