Sjajne lampice, bujno zelenilo, svetlucavi ukrasi i šarene božićne mašne su samo pojedine od osnovnih stvari koje su potrebne da svoj dom pretvorite u zimsku zemlju čuda. Za većinu nas, radost božićne sezone počinje već početkom decembra – čim krenete sa ukrašavanjem!

Sezona praznika nije u punom jeku dok jelka nije ukrašena, božićne čarape za poklone okačene i nijanse crvene i zelene ne prođu kroz čitavu kuću. Takođe, razumemo da praznično ukrašavanje iz godine u godinu može da počne da izgleda pomalo zastarelo, posebno ako pokušavate da ponovo koristite dekoraciju od prošle godine. Da bismo podstakli vašu kreativnost, sakupili smo magične ideje za božićnu dekoraciju koju možete lako da rekreirate kod kuće.    

image 6483441 Upotpunite praznike jedinstvenom dekoracijom za trpezu koja će uneti zimsku magiju u vaš dom

Svi znamo da ne postoji mnogo zabavnijih kućnih zadataka od vađenja novogodišnjih dekoracija sa tavana ili iz skladišta i pretvaranja svog doma u ultimativni praznični ambijent. Sigurni smo da svake godine postoje određeni porodični rituali kad je u pitanju dekoracija prostora – poput ukrašavanja jelke, postavljanja lampica i božićnih ukrasa na otvorenom – ali postoje i drugi delovi vašeg doma koje ste verovatno zaboravili da ukrasite. 

Uzmite, na primer, vaš sto za večeru. Čak i ako ne organizujete veliku božićnu večeru, i dalje možete da se posvetite božićnim ukrasima za sto. Mi smo imali priliku da iz fantastične novogodišnje i božićne JYSK ponude za vas odaberemo komade koji su nam dali mnogo ideja za dekoraciju, a koji će vam pomoći da transformišete svoju kuhinju ili trpezarijski sto u praznično remek-delo. 

Unesite prazničnu idilu u svoju trpezariju

Kako je praznična trpeza jedan od najvažnijih delova svakog doma u toku praznika, predlažemo vam da postavite centralni detalj koji će biti nešto jednostavniji, jer ne želite da vaši gosti jedni druge gledaju kroz zeleno izobilje i velike svećnjake. Takođe, u nastavku vas čekaju naši predlozi proizvoda i saveti koji će vam pomoći da na pravi način ukrastite porodičnu trpezu! 

Topla praznična atmosfera

Transformišite svoj trpezarijski sto tako što ćete jednostavnom dekoracijom uneti prazničnu magiju u svoj dom. Za početak, odaberite venac koji je praktično simbol praznične sezone. Ovaj koji smo izabrali iz JYSK ponude je odlična opcija jer poseduje i lampice, koje će na trpezu dodatno uneti poseban praznični osećaj. Zatim, na sredinu postavite i set sveća koje će svakoj večeri doneti magičnu toplinu. Pošto sveća nikad nije dosta, predlažemo da dodate i par ukrasnih čajnih svećica koje ćete smestiti u specijalne svećnjake. Naravno, nijedna praznična prostorija nije upotpunjena bez lampica, pa smo odlučili da ih uvrstimo u ovaj izbor. Za dodatan sjaj, preporučujemo dekorativne zvezdice u srebrnoj i zlatnoj boji.

389A9134 min scaled Upotpunite praznike jedinstvenom dekoracijom za trpezu koja će uneti zimsku magiju u vaš dom

Srebrno i zlatno novogodišnje gnezdo

Složićete se da period praznika ne može da prođe bez srebrne i zlatne boje. Prema tome, zašto ne biste uklopili ove boje u vaš enterijer? Počnite od zlatnog dekorativnog poslužavnika u koji ćete smestiti nekoliko srebrnih ukrasa, zajedno sa sjajnim veštačkim granama koje će kompletirati izgled. Naravno, ne možemo da zaboravimo na sveće, pa smo se zbog toga odlučili za tanke štapne sveće koje ćete smestiti u odgovarajući svećnjak. Sve što vam je sada potrebno je ukusan desert i čaša dobrog vina, kako biste uživali u ambijentu! 

389A9191 min scaled Upotpunite praznike jedinstvenom dekoracijom za trpezu koja će uneti zimsku magiju u vaš dom

Jedinstveni komad koji se ističe

Ako imate dovoljno praznog prostora, sve što vam je potrebno je statement piece. Prema tome, nema boljeg izbora od predimenzionirane vaze, u koju ćete smestiti veštački pampas i dekorativne svetlucave grane, na koje ćete okačiti svoj omiljeni ukras. Lampice u vidu grane su odličan način da unesete malo radosti, a da ne preterujete sa veštačkim svetlom na stolu. Kao i u prethodnom predlogu, sveće izdvajamo kao esencijalni dekorativni element svake trpeze, a preporučujemo da ih postavite u nešto neobičnije staklene svećnjake.

389A9218 min scaled Upotpunite praznike jedinstvenom dekoracijom za trpezu koja će uneti zimsku magiju u vaš dom

Unesite prazničnu magiju u svoj dom uz autentične JYSK proizvode koji će svakom prazničnom okupljanju doneti posebnu, magičnu atmosferu.

Sve pomenute proizvode, i još mnogo drugih, možete da pronađete u svim JYSK prodavnicama, a inspiraciju za dekoraciju kompletnog doma pronađite u novogodišnjem katalogu.

Fotografije: WANNABE Media

Comments