Beogradska proslava rođendana Ave Karabatić održana je sinoć u jednom od prestižnijih restorana u ulici Strahinjića bana. U velikom, crvenom separeu sedeli su Avini saborci iz Survajvera (Survivor), njen otac i nekoliko prijatelja. Da li zbog obaveza ili zbog sve lošijih odnosa u samom finalu ovog rijaliti programa, Avinom pozivu odazvali su se Alex, Jelena, Marko i Milan, koji je došao u društvu supruge.

untitled 22 of 180 Kad Ava slavi

Pripreme za Avinu rođendansku žurku počele su u našoj redakciji

untitled 88 of 180 1 Kad Ava slavi

Drugari, ali bez foliranja: Marko, Ava i Alex

untitled 98 of 180 Kad Ava slavi

Prebrodilu su sitne sukobe na ostrvu: Ava obožava Marka

Proslava je, bez obzira na vrckastu Avu, protekla bez pompe i srče, ali sa mnogo smeha i priče. Učesnicima Survajvera dovoljno je samo da se okupe u kakvom takvom broju kako bi krenulo prepričavanje proživljenih avantura na Kostariki ali i novih zapleta nakon povratka na Balkan.

untitled 157 of 180 Kad Ava slavi

Jelena Maćić je ispoštovala slavljenicu

Tek nešto pre ponoći Ava, koja je uveliko ćaskala sa svim gostima restorana, obratila se muzičarima sa željom da čuje pesmu “Ljubavi” Željka Joksimovića. Želela je da pevačica izgovori najavu: “Za jednog dečka iz Survajvera!”. Marko Karadžić je dobacio – “Pa, daj Ava, reci više kojeg”. Ava nije ispunila želju Marku, a muzika nije ispunila želju njoj. Dečko je ostao nepomenut. Onako, isključivo u Avinim mislima i, prepostavljamo, srcu.

untitled 163 of 180 Kad Ava slavi

Jelena ljubi Alex pri prvom susretu na žurki: iskrenost poljupca nećemo ocenjivati, gledajte Survajver

Neven Ciganović nije uspeo da se pojavi na proslavi, ali je Avi poslao lepo upakovan parfem. Zato je Ognjen Kajganić došao na rođendansku proslavu. Isto važi i za Andriju Miloševića. Kristina Bekvalac nije bila pozvana, kao ni njena štićenica Martina Vrbos. Vlada Vuksanović je došao na žurku nešto posle ponoći direktno sa aerodroma.

untitled 166 of 180 Kad Ava slavi

Nikuda bez tate. Pa ni u Beograd

Ali, Ava je ipak dosta toga rekla. Čitajte danas u intervju sa Milanom Nikolićem za Wannabe Magazine.

Fotografije: Jean-Francois Nicollet
Šminka: Sanja The Line


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.


Comments