Merilin Monro je glumica poznata kako po harizmi i specifičnom stilu, tako i po neprevaziđenom make-upu i crvenom karminu kao zaštitnom znaku.

Ajlajner u ruke i jači karmin i probudite duh Holivuda u vašem kraju. Za početak, hajde da se prisetimo ove karakteristične šminke glumice čiji lik i delo ne blede.

Njen neverovatan osmeh, izražene oči, prelep ten i negovano telo aduti su koje je čine jedinstvenom.

Način na koji se ona šminkala samo je još jedan segment više za divljenje. Na slikama se vidi kako je volela da naglasi oči, lepo ih iscrtavajući ajlajnerom, skroz do kraja. Njen osmeh dolazio je do izražaja upravo zbog jarke boje na njenim usnama, koja je uvek sjajila.

Trepavice duge, a obrve vešto nacrtane. Devojke, vreme je za Merilinkine beauty lekcije!

171 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 252 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 345 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 435 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 531 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 616 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke 711 Kad se Merilinka našminka: Ajlajner i crveni karmin u ruke

Violeta Stojanović

Comments