4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

1/2

Hvalimo se kako smo otvorene, komunikativne, kako možemo da pričamo sa svima o svemu, a onda se jednog jutra probudimo osećajući se prazno, utučeno, tužno i ravnodušno, a šta nam je – ne znamo, ne umemo da objasnimo, nastaje muk kada treba progovoriti o tome što se krije unutra, nedostaju nam reči. Reči, kojih je bilo tako mnogo, koje su se prosipale na sve strane ne štedeći se i ne mereći, sada presušuju i zakazuju pred osnovnom funkcijom – komunikacijom.

Kada se osećaš loše, koji god razlog da je u pitanju i koje god da je specifično stanje u pitanju, tražiš način da ispoljiš tu emociju, da je materijalizuješ, da je objasniš, ne bi li je shvatila, prihvatila i otpustila. Umetnici znaju kako da se nose sa svojim filozofskim pitanjima o smislu života – oni crtaju, slikaju, vajaju, izražavaju se onako kako oni to najbolje znaju – kroz umetnost.

Jedan misteriozni japanski umetnik koji je na tviteru poznat pod nikom @avogado6 već neko vreme unazad uspeva da naše neizrecive emocije pretoči u živopisne i izuzetno rečite, savršeno razumljive ilustracije sa kojima se lako možeš poistovetiti jer, realno, svako od nas je makar jednom u životu bio u takvom “daunu” da je mislio da se nikada neće izvući i da ga sreća više nikada neće obasjati kao oni prvi zraci sunca nakon duge zime. Iako ne koristi reči (jer, šta su uopšte reči?) ovaj japanski umetnik o kojem se jako malo zna, sa savršenom lakoćom, pravo u centar, pogađa baš svaku emociju, svako osećanje umora, istrošenosti, zaglavljenosti, a gledajući ove ilustracije sasvim nam je jasno – nismo sami. Samo ćutimo. 

Editors choice