5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/2

Hvalimo se kako smo otvorene, komunikativne, kako možemo da pričamo sa svima o svemu, a onda se jednog jutra probudimo osećajući se prazno, utučeno, tužno i ravnodušno, a šta nam je – ne znamo, ne umemo da objasnimo, nastaje muk kada treba progovoriti o tome što se krije unutra, nedostaju nam reči. Reči, kojih je bilo tako mnogo, koje su se prosipale na sve strane ne štedeći se i ne mereći, sada presušuju i zakazuju pred osnovnom funkcijom – komunikacijom.

Kada se osećaš loše, koji god razlog da je u pitanju i koje god da je specifično stanje u pitanju, tražiš način da ispoljiš tu emociju, da je materijalizuješ, da je objasniš, ne bi li je shvatila, prihvatila i otpustila. Umetnici znaju kako da se nose sa svojim filozofskim pitanjima o smislu života – oni crtaju, slikaju, vajaju, izražavaju se onako kako oni to najbolje znaju – kroz umetnost.

Jedan misteriozni japanski umetnik koji je na tviteru poznat pod nikom @avogado6 već neko vreme unazad uspeva da naše neizrecive emocije pretoči u živopisne i izuzetno rečite, savršeno razumljive ilustracije sa kojima se lako možeš poistovetiti jer, realno, svako od nas je makar jednom u životu bio u takvom “daunu” da je mislio da se nikada neće izvući i da ga sreća više nikada neće obasjati kao oni prvi zraci sunca nakon duge zime. Iako ne koristi reči (jer, šta su uopšte reči?) ovaj japanski umetnik o kojem se jako malo zna, sa savršenom lakoćom, pravo u centar, pogađa baš svaku emociju, svako osećanje umora, istrošenosti, zaglavljenosti, a gledajući ove ilustracije sasvim nam je jasno – nismo sami. Samo ćutimo. 

Editors choice