Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Nije moguće okružiti se samo velikima i većima od sebe, ali moguće je osvestiti da ti manji više nisu potrebni, kao učitelji. Jer oni to jesu i dobro rade svoj posao. Viša vibracija privlači nižu i niža teži da se podigne – u toj interakciji susret, prijateljstvo i ljubavni odnosi sa onima na nižoj vibraciji daju ti mogućnost da ispuniš svoju svrhu. Da pružiš razumevanje, podršku i oproštaj (uvek, uvek, uvek ćeš biti u poziciji da opraštaš onima koji manje vole, manje razumeju a više osuđuju) da izbrusiš, iskristališeš i potvrdiš svoju sposobnost da svima daješ svoju svetlost, poput Sunca, svoj miris, poput cveća, svoju stabilnost, poput tla po kome se bezbedno gazi.
Koliko god je tvoje samoostvarenje u dostizanju vibracije Sunca, cveta i tla, toliko je izvestan momenat kada moraš da pogledaš u sebe i da se zapitaš da li su to tebi potrebni oni manji, koji vrše fotosintezu na tvojoj svetlosti bez zahvalnosti, koji te pokidaju i otkinu ti latice, jer im je dosadno da samo mirišu, koji te izgaze i ugaze bez izvinjenja – da bi ispunila svrhu ili da bi naprosto bila veća i bolja od njih? Kada uvidiš da je na nekom nivou potvrda tvoje više vibracije obična arogancija.

devojka 1 Kada ljudi manji od tebe prestanu da ti budu potrebni

Editors choice