Ništa ne može da upropasti sjajan autfit kao par cipela koje te “ubijaju” dok ih nosiš! Srećom, sada više nego ikad pre, patike mogu da se nose uz manje više bilo šta što možeš da zamisliš!

Iako je New Balance oduvek igrao jednu od glavnih uloga među klasičnim “normcore” patikama, ovaj brend je svojim modelima u poslednje vreme zagazio u daleko elegantnije i modernije vode, koje su oduševile kako urbane umetnike, tako i modne znalce, a možda i najbolji primer ovoga je savršen, novi i updejtovani izgled poznatog modela 574!

Tier 1 WS574TO Full Body 3Y0A9215 RGB 640x960 Kada patike dožive makeover: Ovaj model će zameniti sve tvoje neudobne cipele!

Jedna od najpoznatijih sneaker silueta ove godine “oživela” je u potpuno drugačijem, redizajniranom duhu, i sa novim New Balance 574 Sport modelom „istupila“ korak napred i tako pokazala modnu dominaciju u odnosu na sve ostale patike.

Zadržavši elemente originalne patike za trčanje – koja se na tržištu pojavila pre skoro 30 godina – novi 574S model ima siluetu koja se savršeno “igra” sa klasičnim dizajnom sportske patike i elegantnim urbanim stilom koji je toliko važan ako patike koje biramo, želimo da nosimo kako uz farmerke, tako i uz elegantnije haljine!

NB 574S Lifestyle Q317 KeyVisuals Tier1 Black 8.5x10 Kada patike dožive makeover: Ovaj model će zameniti sve tvoje neudobne cipele!

Gornji deo patike napravljen je od visoko kvalitetne, izuzetno lagane bele kože, dok je đon ukrašen dobro poznatim New Balance nijansama, sivom, plavom i crvenom. Kako bi se postigao potpuni „premium“ izgled, New Balance logo, slovo N, obogaćen je reflektujućim belim materijalom – detalj koji nam se posebno dopada!

Model je dostupan u 5 nijansi – Grey, Copper Rose, Lavender, Black and White – a u nastavku ti predlažemo uz koje autfite da nosiš ženske modele!

Comments