Mnogi naši omiljeni autfiti postanu dvostruko bolji kad im dodamo kaiševe. Farmerke, bilo da su baggy ili zvoncare, mnogo bolje izgledaju uz kaiš, baš kao i oversized i maksi-haljine. Sve basic komade možete transformisati uz pomoć aksesoara, a kaiš je uvek najadekvatniji način da se to uradi. Zahvaljujući modnim kućama kao što su Bottega Veneta i Loewe, kaiševi raznih širina ponovo postaju trend, zbog čega je najbolje da se već sada pripremite za predstojeće proleće. Ovaj mali aksesoar postaje must-have, a evo kako da ga stilizujete.

Uz farmerke

Sve influenserke sa A liste su već inkorporirale male kaiševe u svoje svakodnevne autfite. Najjednostavnije komade, poput farmerki, kaiš čini da bude u trendu. Ove godine imamo sreće kad je u pitanju stil farmerki, jer se u radnjama mogu pronaći razni modeli – od skinny fit preko farmerki niskog struka i baggy džinsa. Međutim, one koje su trenutno najpopularnije su sigurnu ravne farmerke dubokog struka. Podsećaju na farmerke koje pamtimo iz 90-ih, dok je ostatak autfita prilagođen trenutnim trendovima.

Počnite sa autfitima koji su vam već dobro poznati – crop top, ravne farmerke i oversized sako. Ovaj klasik fit će uz pomoć tankog kožnog kaiša postati u trendu za sekund. Kaiš ima svoje prednosti i kada je komfor u pitanju. Uz kaiš možemo da nosimo nešto šire pantalone i da ih njime osiguramo.

Jednobojni top, omiljene farmerke i oversized sako – savršeno je uklopljen u casual autfit na fotografiji:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Tanki kaiševi sa suptilnim šnalama

Blejzer je mnogo lakše uklopiti nego što mislimo. Navikle smo da ga nosimo preko crop topova ili laganijih majica, ali sada su mnogo popularne haljine blejzeri uz koje savršeno idu razni tipovi kaiševa. Svoj puni potencijal, kaiš može da dostigne u zavisnosti od toga kakvu blejzer haljinu imate, ali tanki kaiš koji se kači na struku je pun pogodak jer će suptilno akcentovati vašu figuru. Ukoliko kaiš ima veću šnalu, možete uklopiti nakit uz nju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Kada su tanki kaiševi u pitanju, idealni su i za haljine i za pantalone, i nemoguće je s njima pogrešiti. Poput svetski poznatih manekenki Belle Hadid i Kendall Jener, na svoje platnene pantalone muškog kroja dodajte tanak kožni kaiš. Pantalone muškog kroja su i dalje prisutne među trendovima, osim što se sada nose nisko na kukovima, kao što smo ranije nosili boyfriend jeans – zbog čega su na kaiševi neophodni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Kaiševi će pomoći da savršeno istaknete svoju figuru

Maksi-haljine su najudobnija garderoba koju možemo da nosimo. Prianjaju uz telo, ali nas nigde ne pritiskaju i ne stežu. Jedino što nam je potrebno kada nosimo maksi haljinu je kaiš koji će istaći našu figuru i pomoći da nas ta ona ne “pojede”. Haljine koje imaju print, ili su u boji, super se slažu sa velikim kaiševima koji, pomalo, podsećaju na pojaseve.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Comments