Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Iako je njena sestra Kendal Džener sa samo 19 godina jedna od najuspešnijih manekenki na svetu, ni Kajli Džener ne može da se žali na popularnost koju trenutno ima u Holivudu, ali i širom sveta.

Da je to tačno, dokazuje najnovija, februarska naslovnica magazina “Cosmopolitan”, koju krasi ova najmlađa sestra iz klana Džener-Kardašijan, a za koju je fotografije radio Erik Rej Dejvidson.

Kajli se na naslovnici pojavljuje odevena u klasičnu kombinaciju džinsa, bele majice i stajliš kožne jakne, dok je u intervjuu koji je dala za ovaj magazin prvi put govorila o tračevima da je imala estetske operacije.

“Ljudi su imali priliku da me gledaju kako odrastam, a moje lice se od moje devete godine dosta promenilo. Osim toga, znam kako da se našminkam i kako da šminkom istaknem svoje atribute. To ne znači da sam protiv plastične hirurgije, ali mi ona trenutno ne treba”, rekla je Kajli.

Pogledajte kako Kajli Džener izgleda na februarskoj naslovnici magazina “Cosmopolitan”.

kajli dzener na naslovnici magazina cosmopolitan 1 Kajli Džener na naslovnici magazina Cosmopolitan kajli dzener na naslovnici magazina cosmopolitan 2 Kajli Džener na naslovnici magazina Cosmopolitan

Jasna Đorđević

Editors choice