Ah, te veličanstvene kreacije vrhunskih modnih dizajnera, te raskošne, ukrašene haljine od najfinijih materijala… Činile bi od svake devojke princezu. Samo, koja bi prilika bila adekvatna za pojavu u njima i jesu li one zaista krojene samo za zvezde sa crvenog tepiha?

Asocijacija za visoku modu su gotovo uvek najpoznatiji modni centri poput Njujorka, Milana, Londona i Pariza. To je zlatni standard koji, pretežno na crvenom tepihu sa odabranim ličnostima predstavlja svoje stvaralaštvo, koje bez sumnje ostavlja bez daha. Međutim, da li su sve te kreacije stvorene isključivo za crveni tepih i modne piste? Možeš li da zamisliš sebe u pufnastoj, bujnoj, balskoj haljini kako obavljaš svakodnevne aktivnosti.

Buđenje, vreme je za “princeza” dan! Ovog jutra zaboravi na zadatak biranja dnevne odevne kombinacije, danas znaš šta te čeka (barem kada je oblačenje u pitanju). Obavljanje jutarnje rutine kao što su osnovne navike i obaveze i prva jutarnja kafa sa doručkom ostaju nepromenjene, jer sve to još uvek možeš da obavljaš u pidžami. Sve se menja onda kada je konačno vreme za spremanje. Tvoja velelepna, balska haljina strpljivo čeka da uskočiš u nju. Izgleda očaravajuće, a ti u njoj kao princeza iz bajke.

visoka moda 1 Kako bi izgledalo kada bi visoka moda bila sasvim prisutna u realnom životu?
Comments