Kako vam izjavljuje ili izražava ljubav, šta čini za vas da vam pokaže da mu je stalo, između ostalog zavisi i od toga koji je znak u horoskopu, kažu upućeni. Proverite da li ima istine u tome:

Ovan – On želi da vam pokaže svet, kao Aladin. Da vas uputi u čudesa kojima je okružen – tako vam pokazuje da želi da budete deo njegovog života. Njegova ljubav će biti izražena kroz akciju, uključiće vas u svoj gust društveni raspored i trebalo bi da znate koliko ste privilegovani.

Bik – Bik će vam se otvoriti i dobro vas nahraniti. On je u skladu sa svojim emocijama, nije distanciran i ne stidi se izražavanja osećanja, a njegov odnos prema hrani je jednako pun ljubavi, kao što je odnos prema vama i uopšte prema svemu u čemu je moguće maksimalno telesno uživati. Dobra pica i dobr seks i otvorene izjave ljubavi – tako to rade Bikovi.

ljubav 1 Kako će vam pokazati da vas voli sudeći prema horoskopu

Blizanci – Oni su divni dok su zaljubljeni, strasni i maštoviti, izražavaju svoja osećanja (odnosno svoju fascinaciju).

Rak – Oni vole da vole, pa ako vas vole, to vam nikako neće promaći. Rak će vas obujmiti svojom ljubavlju, kao što svojim kleštima obuhvata i pričvršćuje svoj ručak, da ne može da mu pobegne. Pored njega ćete se osećati sasvim posebno, tretiraće vas kao kraljicu i izjavljivaće vam ljubav na sve načine. Ako ne možete u tome da uživate, jer ne osećate isto prema njemu i ne možete da parirate tom intenzitetu, osećaćete se kao veoma loša osoba.

Comments