Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Kakvi su tvoji planovi za posle karantina? Šta ćeš prvo uraditi? Gde ćeš otići, sa kim ćeš se videti? Kako ćeš živeti? Hoćeš li doneti neke važne životne odluke? Mnogo je pitanja pred nama i u nama. Činjenica je da jedva čekamo da se vratimo našoj staroj rutini, iako smo sada već navikli na jednu vrstu rutine. Mnogima ovo stanje odgovara, jer su konačno pronašli vreme za sebe, svoje želje i svoje navike.

Voleti sebe znači i voditi više računa o sebi, o svojoj lepoti – i unutrašnjoj i spoljašnjoj. Voditi računa o sebi znači priređivati sebi mini rituale za opuštanje, za hidrataciju kože, znači našminkati se onda kada želite da izgledate lepo ili da nešto promenite. 

Činjenica je da je naša koža značajno odmorila od šminke i teških preparata tokom ovog karantina, ali je činjenica i da smo eksperimentisali malo sa šminkom. Ukoliko nisi, onda je vreme da počneš i da konačno osmisliš nešto novo, odnosno da pronađeš drugačiji način kako ćeš se šminkati. Pružamo ti inspiraciju, a tvoj novi makeup izgled ne mora da čeka završetak karatina da ga pokažeš, već ga možeš primeniti i na sledećem Zoom sastanku. 

Berry rumenilo

Proleće je došlo i vreme je da procvetamo. Mnoge devojke su veoma oprezne kada je rumenilo u pitanju i vrlo često ga i izbegavaju. Ali, rumenilom možeš i te kako da osvežiš svoj izgled, kao i svoj makeup. Prilikom nanošenja rumenila, ukoliko želiš neki laganiji makeup slobodno možeš da ga naneseš blago i na kapke. To će u potpunosti osvežiti tvoj izgled.

Kremasto rumenilo 

Ukoliko do sada nisi probala kremasto rumenilo, sada je prava prilika. Taman možeš da isprobaš koliko treba da staviš, gde tačno i taman ćeš lepo oceniti kako to sve na tebi izgleda. Dakle, sada je trenutak da eksperimentišeš. A onda kada usavršiš taman će biti kraj karantinu i sasvim osvežena možeš u svet.

Efekat svilene i mekane kože

Nomakeup makeup je ono čemu težimo već neko vreme. Efekat svilene i mekane kože je nešto što se potencira u poslednje vreme i nešto što će svakako biti trend ovog proleća i leta. Ovaj trend bismo mogli da opišemo kao izgled između sasvim matirane i kože koja se previše sija. 

Prekrivanje podočnjaka korektorom, ali ne isušivanje

Izabrati kvalitetan i dobar korektor je trend koji se mora prihvatiti. Mnogo je loših korektora, koji naprave mnogo veću štetu od koristi! Zato ih treba birati u skladu sa strukturom i naravnom treba obavezno obratiti pažnju na kvalitet. Ništa ne žnači ukoliko prikrijete podočnjake, a učinite vašu kožu isušenom, samim tim doprinećete da vaše lice izgleda umorno.

View this post on Instagram

🚨 50% OFF 🙌 Quarantine Diva SALE Starts NOW!! 😱 No Code Needed!! 🏃‍♀️Hurry and SHOP Now Before We Sell Out!! ✨Check out our Founder @yilena_hernandez rocking #yilenaluxurylashes style Malillany and eyeshadow from our new Diamond Babe eyeshadow palette 🎨 ✨ Photo by @mcgregorlapierre 🛍️Click The Link In Our Bio or Visit Yilenaluxurylashes.com to Shop This EXCLUSIVE Sale NOW!✨#beautyphotographer #yilenaluxurybeauty #yilenahernandez #yilena ________________________________________________________________________________________________________ Lipsticks @gabyespino @gabyespinostore ( LATINA – LOVER ) with gloss on top to create a wet look. __________________________ hair @yaffawigs using @trussmiamisales @trusshair for a wet look. ___________________ jawline & nose thanks to the best @kaliekdir ( using threads 🧵)

A post shared by Yilena Luxury Beauty® (@yilena_luxury_beauty) on

Editors choice