Ako razmišljate o tome šta ćete ostaviti iza sebe, želite da ovaj svet, kada ga napustite, bude malo bolji nego onaj koji ste zatekli, nastojite da date svoj doprinos zajednici i čovečanstvu, vi radite na menjanju sveta. I pri tom koristite one svoje karakteristike i osobine, koje prepoznaje horoskop.

Ovan

Dovoljno ste ambiciozni i prodorni da želite da se bavite nečim većim od sebe. Počećete da menjate svet učeći na sopstvenim nevoljama i pretvarajući ih u životnu lekciju. Sposobni ste da duševne bolove transformišete i pretvorite u moćnu silu i dovoljno ste snažni i hrabri da preduzmete rizik i suočite se sa životnim olujama na svakom planu. 

Bik

Vi ćete ostaviti svoj trag, razvijajući svoj posao, vredno i veoma predano i u tome ćete biti glavni i neprikosnoveni. Najsrećniji ste kada gradite karijeru koja vam obezbeđuje samostalnost i stabilnost istovremeno, jer vi brinete o drugima i sigurno se trudite da i vaši najbliži žive kvalitetnim životom. Veoma ste porodični i veoma lojalni i vaš doprinos čovečanstvu je upravo u nesebičnom posvećivanju najbližima i negovanju odnosa sa njima. 

Blizanci

Menjate svet nivoom pažnje koju pružate ljudima. Uz pomoć svojih blizanačkih kvaliteta i talenata, možete razviti uspešnu karijeru kao novinar, ili u nekoj tehničkoj oblasti, koja se bavi unapređenjem kvaliteta života. Vi imate pravu količinu svesti da biste razlikovali i vrednovali privatan i društveni život – vi ste spremni da poklonite svoju pažnju onima kojima je potrebna i da pažljivo i sa interesovanjem slušate priče svojih bližnjih, kao i priče koje kruže u vašoj sredini i očitavaju društveni puls. 

Rak 

Duboko ćete uticati na društvo tako što ćete biti dovoljno hrabri da govorite o stvarima o kojima se drugi ustručavaju i da misle. Vi inspiršete druge i propagirate snagu ranjivosti, potrebe da se bude otvoren i istinit u bliskim odnosima, vi ste u stanju da svoju osetljivost zaista tako upotrebite – kao centar svoje snage, koju možete razviti do velesile. Sa godinama postajete praktičniji i realniji, sposobniji da funkcionišete u skladu sa sobom, prirodom i svetom koji vas okružuje i taj svet je zbog vas, bolji. 

Lav

Vi ste u stanju da izgradite carstvo od običnih cigli koje ste našli bačene. Možete biti slomljenog srca, ponižavani, diskriminisani, slomljeni na sve načine, a i dalje sposobni da uspete i da radite zaista neverovatne stvari. Ostavićete svoj trag u svetu osvajajući vodeće i uticajne pozicije i pri tom ćete svoju dušu sačuvati neokaljanom. Nosite odgovornost bolje od drugih, odlučni ste, iskreni i umete da se suočite sa svim nedaćama ovog sveta – vi ste generator pozitivnih promena u društvu. 

Devica 

Ono što dajete svetu i zbog čega on postaje bolji, jeste vaša radna etika. Uvek ste spremni da unapređujete i poboljšavate ono na čemu radite i neuspeh vas nikada ne obeshrabruje. Takođe ste i praktični, pa uvek imate rezervni plan i strategiju za svaku situaciju. Pravedni ste, logični i realni, svesni da uspeh ne dolazi preko noći i spremni da vredno radite i inspirišete sve oko sebe svojom stabilnošću i stavom. 

Comments