Ali, tu je i problem broj dva – naša koža oseća i ispoljava sve što u toku dana radimo! Ubrzan način života, gomila obaveza, stres… Sve će se to odraziti na izgled kože koja postaje umorna, bez sjaja, i čak – starija! Jedno rešenje je da se zaista potrudiš da ne preskačeš treninge, hidrataciju i kvalitetan san u potrebnoj količini sati, ali potrebno ti je još nešto – mala podrška spolja. Tu nastupa Vichy Liftactiv Fresh Shot – antioksidativni koncentrat vitamina C koji 100% ciljano deluje na oksidativni stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled kože za samo 10 dana!

Kao takav, Vichy Liftactiv Fresh Shot je savršen za nas žene koje živimo brzo, kojima je potrebna instant doza svežine i odmornog izgleda, koje želimo da smanjimo pojavu prvih bora ili korigujemo čvrstinu kože. Pošto je reč o intenzivnom tretmanu, za samo nekoliko dana redovne upotrebe koža je u potpunosti oporavljena, odmorna, glatka i blistava.

Vichy Liftactiv Fresh Shot će odgovarati svim tipovima kože, a možeš ga koristiti ujutru ili uveče, 4 do 5 kapi, pre uobičajene nege. Uz ovaj jednostavni trik, tvoja koža više nikada neće ispaštati zbog tvog životnog tempa, a kada imaš makar ovu brigu manje, imaćeš trenutak više da izbalaniraš privatno i poslovno, baš onako kako tebi odgovara! Pa, jesmo li mi super žene ili šta?!

Svoj Liftactiv Fresh Shot možeš eksluzivno pronaći samo u odabranim apotekama.

VICHY LIFTACTIV CURE NEW ETIQUETTE 220517 SIMPL CMJN Promena koju ćeš osetiti: Kako da tvoja koža izgleda sveže uprkos napornom danu

Pročitajte još i ovo:

Instant doza svežine: Jednostavni trik uz koji ćeš izgledati odmornije i mlađe istog trenutka

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Comments