Tvoja BFF uvek može da se osloni na tebe po pitanju modnih saveta (ne, taj džemper nikako ne ide uz tu suknju!), ljubavnih saveta (dakle ona zaista ne vidi da je on samo vuče za nos!) i svih drugih svakodnevnih dilema i problema – ona zna da si uvek pri telefonu i da ćeš joj u roku od odmah odgovoriti i ponuditi rešenje. Podrazumeva se i da se uvek sjajno provodite zajedno jer kako bi išta suprotno uopšte bilo moguće?! Pa ipak, da li si zaista BFF – najbolja moguća prijateljica kakvu tvoja BFF zaslužuje? U nastavku otkrij još nekoliko lakih načina zahvaljujući kojima ćeš vaše prijateljstvo podići na još viši nivo!

bff Želiš da vaše prijateljstvo traje zauvek? Evo šta treba da učiniš!

Pozovi je!

Tvoja BFF i ti ste non-stop na telefonu, šta god da se desi, odmah pišete jedna drugoj, a sada već umete i da se razumete samo koristeći emojije. Međutim, kada ste se poslednji put čule? Na primer, ako živite u različitim gradovima ili zbog gomile obaveza ne stižete da se vidite danima, zašto je jednostavno ne bi pozvala, čisto da joj čuješ glas i ispričaš šta se to zanimljivo i važno dešavalo prethodnih dana? Ne, voice poruke se ne računaju! Videćeš, razgovor telefonom, baš kao nekada preko fiksnog telefona će vam prijati i na neki sitan, ali važan način poboljšati vašu komunikaciju i vaše prijateljstvo.

Podrži je da izađe iz svoje zone komfora!

Kada si prava BFF, naravno da ćeš uvek biti tu za nju, bićeš njen dnevni booster koji je osnažuje, inspiriše i motiviše (baš kao što to Vichy Mineral 89 čini za tvoju kožu – da, i ovde je pravo prijateljstvo u pitanju!) i podržavaćeš je u svemu. Nesumnjivo je da pravi prijatelj sve ovo čini za nas, a kako su istraživanja u regionu pokazala, BFF nam naročito pomaže kada želimo da izađemo iz svoje zone komfora – naravno, svojom podrškom. Zato, ukoliko se tvoja prijateljica nečega jako plaši, a ti smatraš da to svakako mora da uradi zbog sebe, budi njen “vetar u leđa” i boost da uradi to nešto na šta nije navikla, ali što će joj definitivno koristiti. Jer je upravo van zone komfora ono što se zove život, ono što nas jača i omogućava da ostvarimo svoje snove i savladamo sve prepreke! A baš kao što ti bodriš svoju BFF i predstavljaš njen izvor snage da stvara čuda, tako i Mineral 89 dnevni booster jača i štiti tvoju kožu, čineći je otpornom na sve štetne uticaje iz spoljašnje sredine!

Pomozi joj da savlada željeni izazov!

Dijeta, maraton ili nešto treće – tvoja BFF je sebi zadala izazov koji želi da savlada, ali do sada nije uspevala u tome? Onda joj je potreban neko ko će je motivisati i “povući” ka uspehu. Naravno da ćeš to biti ti! Uradite to zajedno. Jer zajedno možete sve! Budi njen “partner u zločinu” i kada god nešto zapne, podseti je da je snažna i hrabra i da uz tvoju pomoć može da ostvari sve što zamisli i zacrta. A uz nju ćeš i ti isto naučiti – kada ste zajedno, ništa vam ne može stati na put!

Zahvali svojoj BFF što te bustuje svakog dana i pošalji joj popust od 25% za kupovinu Vichy Mineral 89 dnevnog boostera!

Izvor fotografija: unsplash.com, instagram.com
Naslovna fotografija: unsplash.com

Ivana

Comments