Priroda oblači novu, šarenu odoru. Krošnje drveća su oživele, hladan vetrić poigrava se sa opalim lišćem. Svi volimo da se igramo, kako mali tako i veliki, predstavnici i jačeg i nežnijeg pola, a zadovoljstvo koje to donosi je boja sreće koja nas preplavljuje.

Lisca Selection Euphoria Kako da budeš senzualna ove jeseni

Ovogodišnja jesen će biti obojena senzualnošću koja se skriva apsolutno u svakoj ženi. Ženstvenost, elegancija i udobnost odražavaju se u donjem vešu Lisca i Cheek by Lisca, koji možete kombinovati za poslovnu svakodnevnicu, opuštena popodneva ili specijalne večernje prilike. Kako biste se osećali nežnije i mlađe, izaberite romantični print cveća, geometrijske uzorke ili srca. Izabran moderan, udoban i zavodljiv donji veš će svojim nežnim dodirom ulepšati i najturobniji dan.

Cheek by Lisca SWEETHEART Kako da budeš senzualna ove jeseni

Kako bi se bolje osećala u svojoj koži i radi podizanja samopouzdanja svaka žena bi trebalo da ponekad izabere zavodljiv donji veš. Priuštite sebi model koji se još nije našao u vašoj garderobi, možda neki zavodljiv halter ili grudnjak sa prozirnom čipkom na korpicama i osetite vibracije koje vam šalje brižno odabrani model.

Lisca fashion VIOLET Kako da budeš senzualna ove jeseni

Iskoristite jesenju priliku i prilikom kupovine modela donjeg veša iz nove kolekcije jesen/zima 2016. Lisca ili Cheek by Lisca osigurajte 20% popusta. Pogodnost važi od 20. do uključujući 31. oktobra 2016. u prodavnicama Lisca te u e-shopu Lisca.

Jesen će u pravom donjem vešu biti još lepša!

Comments